Tröja

Köpte en jättemysig tröja förra veckan från Gina Tricot. Jättemjuk och fin vinröd färg.
Men nu har jag behov av att hitta en fin outfit till julafton. Hittade en jättefin kjol med volanger på BikBok, men det va ingen stretch och magen kan ha vuxit tills dess. Alla mina byxor börjar bli väldigt tajta, går knappt knäppa. Är mkt svullnad och fett från allt gottis jag ätit på sista tiden. Måste ta en ny magbild snart, man känner sig så svullen och tjock så man har inget lust :) Gravidmagar är väldigt fina men nu ser man mest mullig ut.
 
Är lite oroligt att jag få i mig allt jag behöver. Protein eller järn får jag inte i mig mkt av då jag inte äter kött och knappt fisk heller längre, blir svårare o svårare att äta det så kommer nog sluta med det förr eller senare.
Äter alltid mkt sallad till kvällsmaten och ska börja äta smoothie av youghurt, banan, bär och linfrön. Då får jag iaf i mig bra saker än om jag bara äter flingor som de blivit på senare tid.
Men kommer nog ta järnprov på torsdag o se hur det ligger till. Järntillskott har jag hört kan krångla med magen så slipper gärna dom.
 
 


Kommentarer
Malin

Hej! Som jag tipsat om innan så kan du ju äta nässelpulver för att slippa järntabletterna =)Jag åt järntabletter först men min mage tyckte inte om det så är väldigt glad över att jag testade nässelpulvret som dessutom ger mig massor av andra bra näringsämnen =)

Svar: ah just det! det måste jag kika på. hur äter du det?har man det i mat eller i drickform? :) har aldrig ätit nässelpulver nämligen :)
Malin

2012-11-27 @ 13:45:24
Jojo

Hej!

Jag är också vegetarian o vet att det kan vara svårt att komma på bra saker att äta ibland. Men ville bara tipsa om jättegoda biffar jag gjorde härom dagen. De innehåller både protein (linserna) och järn (persilja), vill man ha extra järn kan man äta lite ruccola eller annan sallad till. Här är receptet om du vill prova =) http://receptfavoriter.se/recept/linsbiffar-linsbullar.html

Svar: tack för tipset :) ska kika på dom! behöver nåt gott att ha på julafton med :))
Malin

2012-11-27 @ 16:19:48
Malin

Jag blandar ca 1 tsk nässelpulver och nyponpulver i ett litet glas blodapelsinjuice. Funkar ju med vilket vätska som helst men just nässelpulvret smakar inte så gott tycker jag och jag har testat mig fram lite och tycker att just blodapelsinjuicen tar bort den mest äckliga smaken. Genom att jag blandar med nyponpulver också så tar även de bort lite av den äckliga smaken. Jag äter även probiotika och har precis köpt msm också =) du kan både läsa om det och köpa det här : http://webshop.oikoscosmetics.se/vitalvaror/
. Nässel och nyponpulver kan du även köpa på bodystore. Lycka till =)

2012-11-28 @ 21:03:46
Belovely

Mslin: okey :) jag frågade barnmorksan om de va ok o ta nässelpulver under graviditeten men hon va tveksam. De rekommenderar bara de som kommer från apoteket. Så vågar nog inte ta de om de inte finns där.

2012-11-29 @ 11:38:40
URL: http://belovely.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0