Love Bikinis

Det som jag älskar att shoppa mest utav är bikinis! Synd bara det inte är säsong för det nu, men när våren närmar sig shoppar jag upp mot 10 bikinis. Efter det shoppar jag gärna klänningar, som också är nåt jag inte kan använda så ofta, speciellt inte nu när det är kallt ute, sen festar jag typ aldrig heller. Klänningar tycker jag är så kvinnligt och sexigt :) Sen älskar jag snygga långklänningar, men tycker det är svårt att hitta tillfälle att ha såna, då menar jag de som är mer festiga. Annars har jag två från gina som funkar till vardags.
En hemsida som jag kan tipsa om är katsumi.se. Älskar deras bikinis! Har köpt en corallfärgad och en leopard av dom. De är rätt avslöjande då de har crunch butt.
 
Ett annat råd är att inte köpa bikinis på tradera som sägs va chynnadollsbikinis eller scrunch butt. De är riktigt billiga kopior som inte ens går använda. Beställde en bikini i somras och underdelen va genomskinlig då tyget va så tunt, inget va riktigt fastsytt och spetsen va inte heller ditsatt riktigt.
 
Grekland i somras
 
Bikinin är från Gina Tricot, detta är nog min favorit just nu

Denna är också från Gina Tricot, kostade bara 30 kronor delen på rean :)
 
Cypern i somras, bikinin köpte jag från Cubus förra året, superfin med :)
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0