Blå ögon

Det hade varit väldigt fint om Vincent fick dessa isblå ögonen som min pappa, bror och brorsdotter har. Finns en liten chans då även min sambos pappa har ljusa ögon. Men sannorlikheten är att han får bruna :) Men jag tycker det är väldigt fint med kontraster. Tex mörka ögon och ljust hår eller tvärtom.
 
 
 
Idag har sambon ringt till kommunen och bokat tid till att fixa faderskapsintyget. Fick tid den 29 april så det är skönt att ha fixat det. Nu väntar jag bara att min föräldrarpenning ska handläggas klart. Det tar sån tiid, har gått en månad nu och hoppas det blir färdigt snart. För sen dröjer det tills man får pengarna så vill planera ledigheten nu så jag slipper oroa mig.
Men en sak förstår jag inte med planeringen, om jag planerar från den 26 juni och bebisen kommer i juli, då vill jag ju inte ha dagar från den 26:e. Kan man ändra dagarna efter hand? För när man föder senare så kanske ersättningen redan är registrerad. För det är lättare om man föder tidigare för då kan man bara ansöka om de extra dagarna efter, bara att det kan dröja lite längre tills man får dom, men förstår inte hur man gör när man föder senare. För jag stämplar även akassa och det får man inte göra samtidigt som man tar ut föräldrarpenning.
Får nog ringa FSK igen annars om bebisen inte vill titta ut till den 26e :) Men om jag fått välja hade jag velat han tittade ut tidigare än beräknat, blir en jobbig väntan annars, bara han är färdigbakad :)


Kommentarer
josse

Kan du inte berätta om hur då och din sambo träffades? :)

2013-04-19 @ 00:18:10
Belovely

Josse: hej:)
Kan berätta det här.
Vi träffades på en förfest, sen började vi messa mkt och sågs några gånger, sen efter några veckor blev vi ihop :)

2013-04-19 @ 10:17:49
URL: http://belovely.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0