Hittat bil

Vi har tittat efter en ny familjebil i flera månader och nu har vi nog hittat den!
Förra veckan ringde min pappa att vi va väldigt intresserade av denna men att vi ville ha ner priset då nya däck behövs. Så skulle han höra av sig denna veckan. Sen i måndagskväll såg jag att annonsen va borttagen så blev väldigt besviken för trodde den va såld.
Så ringde pappa mig igår och säger bilfirman har ringt han och frågat om vi fortfarande är intresserade och det är vi. Så det va bra han tog bort annonsen för att vi va intresserade :) Annars brukar de inte va så snabba med det.
 
Han kunde gå ner 5000kr i pris och vi får en ränta på 4.95-5.95% så det känns som en bra deal.
Vi fastnade för Honda Cr-V för längesen, testkörde en för ett tag sen och de är så sköna att köra. Man sitter så högt upp och den är så rymlig och man har bra syn över trafiken om man jämför med vanliga sedan bilar.
 
Den har parkeringssensorer och backkamera som är väldigt skönt, jag är usel på att backa och parkera och vågar aldrig backa tillräckligt för är rädd att slå in i nåt, sen är de flera meter avstånd ändå. Sen gillar jag att det är glastak, känns lite exklusivare :) Är också automat och det är perfekt för oss som bara kör i stan.
 
Gillar färgen mycket med och att det är svart tak, så jag tror vi kör på denna! Om det nu inte dyker upp nåt oväntat. Det jobbiga är bara att den finns i Örebro, så vi får köra ca 34 mil. Men det är en honda firma så de har återförsäljare i Växjö :)
Har heller ingen bil nu som startar och man är så begränsad när man inte kan ta sig till ställen, som nu idag hade jag velat hämta mitt paket med påslakan o de jag beställde, men måste vänta tills jag har bil.
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Johanna

Åhh I LOVE IT, vill oxå ha :P haha. Gillar detaljerna o färgen är den snyggaste ni lagt upp här. Hoppas det blir bra o att ni får som ni vill ;)

2013-04-24 @ 13:04:20
URL: http://withlovin.blogg.se
Belovely

Johanna: ja den är riktigt snygg :)
Vi ska till örebro nu på fredag. Så vi lär köpa den då :) annars har vi kört 8 timmar tur och retur i onödan :P

2013-04-24 @ 15:26:47
URL: http://belovely.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0