Lanza

Jag använder Lanzas produkter till håret. Tycker de är jättebra! Färgar även håret med Lanza så känns bra att använda samma märke.
På Lyko har de mycket kampanjer och passade på att köpa en till ColorCare Trauma Treatment i storpack. Kostar bara 199kr för 500ml och räcker jättelänge, annars kostar 150ml 199kr.
Den skyddar färgen i håret och är bra för skadat hår samt har värmeskydd. Man tar den i handdukstorrt hår och lämnar kvar så det är en leave in produkt.
 
 
 
Jag har alltid haft schampoo och balsam för färgat hår men denna gången klickade jag hem volymschampoo istället. Behöver verkligen volym då mitt hår är väldigt tunt, får hoppas den är bra :) Fick nämligen båda dessa för 199 kronor. Annars kostar bara en 199 kronor :)
 
 
 
Detta är också en produkt som är väldigt bra, speciellt om man vill ha lite glans i håret. Är en olja man kan ta i blött hår eller torrt. Men man får inte ta för mycket då de ser fettigt ut då :P Men superbra om man har löshår eller torrt hår. Man får glans i håret och det blir superlent och den ger också ett värmeskydd
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0