Mat inspo

Vet inte om ni vill se vad jag brukar äta :P , men tänkte att det kan va bra att få lite inspiration ibland när man inte själv kommer på vad man ska göra för mat :)
Blir lätt att man alltid gör samma rätter, just för att man vet hur man gör och är trygg med det. Försöker testa lite nya recept ibland, men sen återgår man ändå till de vanliga rätterna.
 
Detta är den rätt jag oftast gör när jag inte kommer på vad jag ska göra, och sålänge jag har allt hemma. Pommes/ klyftpotatis med quornfile, beasås och sallad. Superlätt och gott :P
Annars blir det ofta gryta av nåt slag.
 
 
 
Har varit väldigt nyttig senaste veckan, i helgen blev det ingen läsk eller godis utan vi gjorde dipp med morötter och gurka och vaniljkesella med bär. Sen har jag inte ätit nåt onyttigt (förutom chokladkakan igår).
Till frukost blir det med smoothie istället för rostat, risifrutti eller onyttiga flingor som jag åt för ett tag sen. Till lunch har jag ätit pastasallad denna veckan eller äggmackor.
Så jag får iaf i mig mycket mer näring än innan. Men är så sugen på något gott just nu!! Hade velat göra chokladbollar om jag haft havregryn hemma ;)


Kommentarer
Jojo

Ser gott ut! =)

2013-04-09 @ 21:30:16


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0