Ny matta

Idag hämtade jag ut en matta och påslakanen som jag beställt från Ellos. Mattan blev jättefin i rummet, är dock besviken att den inte är turkos som det stod utan mer havsblå. Men den passar in i rummet iaf :)
Allt blått jag har är ändå i den tonen, är bara golvlampan som är turkos. Det är svårt att hitta saker i turkos färg.
Blir spännande hur påslakanen är, de kändes som gardiner när jag öppnade paketet, men tvättar dom nu o hoppas de mjuknar och inte krymper massa som det stod de gör.
 
 
 
Såhär hade jag önskat färgen va. Förstår inte varför man skriver mattan är turkos när den är blå.
 
 
 
Är en som ville ha en länk till amningsbhn jag köpte på amazon, så här är den :)
Är jättenöjd med den, men en sak som är jobbigt är att den kliar där bak, där hyskorna sitter är det inte så mjukt. Men det verkar olika då en annan sophie soft bra jag har kliar inte. Får hoppas det mjuknar upp. Sen är min hud väldigt känslig just nu, kliar för minsta lilla. Misstänker att jag har en slags nässelutslag som heter dermografism, eftersom jag får som upphöjda rivmärken om jag drar med nageln på huden, sen blir det rött runtomkring. Men nu är det mycket bättre, kan också berott på att jag solade lite i helgen och huden blev extra känslig.
 
http://www.amazon.co.uk/Superbra-Sophie-Nursing-Bra-Maternity/dp/B0045KJ6PQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1366131524&sr=8-1&keywords=sophie+nursing+bra


Kommentarer
Msz

Sååå himla fint det blev :)

2013-04-17 @ 13:29:34
URL: http://Msz.bloggplatsen.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0