Outfit

Här kommer lite mer bilder på outfiten i torsdags. Jag är ju ett fan av leopard så har endel leopard grejer :P Även visa kortet jag beställde tog jag med leopardmotiv på :)
 
Idag bäddade jag klart vagnen, sen skulle jag och sambon testa att lägga in den i bilen och den gick in precis. Ändå är det väldigt stort bagage men den vagnen är rätt klumpig märker jag nu. Så kommer nog få köpa en annan vagn när bebis nummer två kommer. Men tur den gick in iaf :)
 
Men är så arg på min katt Sasha, jag la mjukliften med täcket och allt vid ytterdörren i 2 minuter, när vi kom in igen va det en kisspöl där i!! Så fick lägga in allt i tvätten igen. Sen kom det lite på själva liften så har försökt tvätta den. Vi kan alltså inte lämna mjukliften på golvet en sekund för då kissar hon där i.
Fan vad jag hatar när hon kissar där hon inte ska. I veckan kissade hon på min brors present jag hade slagit in.
Jag tror hon gör det för att göra revir. För hon kissar alltid på nya saker som luktar annorlunda.
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Jenny

Katter gillar ju inte citrusdofter så du kanske kan testa att tvätta med nåt citrondoftande, eller lägga dit en bit citronskal så kanske katten lär sig efter ett tag att inte kissa där..

Svar: Jenny: jättebra tips. Får kanske lägga en citronbit i mjukliften o även babygymet. Får hoppas de låter vincents saker va sen :)
Malin

2013-04-27 @ 17:32:00
Msz

Så vacker du är! :)

Svar: tack så mkt! :)
Malin

2013-04-27 @ 20:36:20
URL: http://Msz.bloggplatsen.se
Emma

Är hon kastrerad? Annars kan det ju vara en sån sak. Finns något spray som heter urine off också tror jag. Hört det ska vara bra på att ta bort kisslukten och gör så att katten inte vill kissa där igen. Annars kan du testa att byta sand hon kanske inte gillar den du har helt hundra. Skaffa fler kattlådor och placera ut eller rensa oftare( vet inte hur ofta du rensar). Behöver ju inte bero på något av detta men i nästan alla fall finns det en orsak till att katten kissar på andra ställen än i lådan. Hoppas det löser sig. Vill också skriva att du är väldigt vacker :)

Svar: Hej Emma!Ah hon är kastrerad. Tror inte det beror på lådan heller då vi haft olika sand och tömmer varje dag. Men hon går iaf på lådan de flesta gånger :) Jag får kolla upp ett sånt spray, vet det ska finnas nåt till katter så de inte ska kissa. Men det beror ju på nåt som du säger, svårt o ta reda på vad bara :P

Tack så mkt!
Malin

2013-04-28 @ 02:41:30
Carro

Gud vad vacker du är! :) super fin klänning också! :)

2013-04-28 @ 10:53:51
Belovely

Carro: tack så mkt:)

2013-04-28 @ 19:24:28
URL: http://belovely.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0