Permanent

Det mest slitsamma jag har gjort på mitt hår måste nog vara när jag permanentade det 2009. Det har slitit mer än mina hårförlängningar. Det är väldigt fint i början, det är mer vågigt då, men tycker inte det va fint när håret växte ut och man hade rakt upptill. Jag vill ju ha volym upptill och inte tvärtom :P 
Så tänk efter noga om du funderar på att permanenta håret. Fast det är rätt ute med permanentat hår, iaf om man jämför för 20 år sedan :)
Tror det är lika slitsamt för håret att rakpermanenta det, är ett väldigt starkt medel som används.
 
 

 
 
 


Kommentarer
Charlie

Det finns en ny typ av permanent nu som heter Opti smooth som är mycket skonsammare än de gamla permanenterna. Jag har jättetjockt och lockigt hår av naturen och prövade optin. Hur bra som helst! Fick spikrakt hår och den slet endast på de yttersta topparna som man iaf klippte bort när behandlingen var klar. Samma blandning används för att få lockigt hår. Det enda svidande med den är att den är ganska mycket dyrare än de andra permanenterna.

2013-04-15 @ 10:30:59
Belovely

Charlie: vad bra de utvecklats o finns bättre alternativ :)
Vad kostar det att permanenta med det?

2013-04-15 @ 12:32:05
URL: http://belovely.blogg.se
Charlie

Ja.. Jag antar iof att det är olika, beroende på salong. Grejen med Opti är också att det finns en som heter Heat och en som heter Cold. Heat är "helpermanent" eller vad man ska säga, alltså att håret håller den form du har gett det så länge det sitter på huvudet, medans Cold går ur håret efter ca 3 månader. Cold kan vara bra om man vill mjuka upp sina lockar lite eller fixa lättare lockar i sitt raka hår. Men på den salongen (Holland Hair (tror jag att det hette) i Sthlm) jag testade Opti på kostade Heat ca. 3 000:- och Cold 1 900:-
Allt beror på hårkvalité och längd. Båda två är samma blandning men jag tror att man sköljer ur den tidigare när man gör en Cold.. Kommer inte riktigt ihåg, men googla på det om du är nyfiken :)

2013-04-15 @ 16:41:50
Anonym

Vilken frisör??

2013-05-24 @ 23:05:25


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0