Slurp

Varenda morgon när jag ska sminka mig rusar katten alltid in och hoppar upp på handfatet. Han vill dricka och sen ska det stångas och kelas. Så han stöter mig hela tiden när jag försöker sminka mig. Sen varje gång jag ska på toa så rusar han in på toan och stångas.
Han är så söt, även när man ska duscha vill han följa med in på nedervångingen.
Man får ingen egentid här hemma inte :)
 
 
 


Kommentarer
Mrs V

Haha exakt gör min kisse med, ska alltid på vasken när jag sminkar mig och först dricka vatten sen stånkas och ha sig.
Blir sjukt drygt efter ett tag.
Sen vill han gärna leka med mina sminksaker, ska testa om det går att knuffa ner dem från vasken...blir tokig asså...någon gång kommer jag missa att han gr det och så flyger en ögonskugga ner i golvet... gaah :P

2013-04-06 @ 15:03:01
URL: http://www.boobluscious.blogg.se
Belovely

Mrs V: haha ja de ska alltid va ivägen och va med överallt :) men det är mysigt.

2013-04-06 @ 18:05:38
URL: http://belovely.blogg.se
Angelica

Om du tänker efter så dricker katter i det vilda aldrig vatten där de äter. Så att ställa mat- och vattenskål bredvid varandra är helt fel. Du har aldrig sett ett lejon döda ett djur vid vattenhålet för att sen stanna kvar där och äta kadavret? Vattenhål innebär faror i naturen. Katter i fångenskap dricker därför instinktivt helst rinnande vatten som inte är i närheten av maten, t.ex från kranen i badrummet. Mina katter äter i köket och går sedan raka vägen in i badrummet för att dricka ur golvbrunnen, när de har rent vatten i skålen bredvid. Det bästa är att skaffa en vattenfontän för katter. Gillar din blogg! :)

2013-04-07 @ 09:43:24
Belovely

Angelica: hej!
Hehe ne de är sant. Har ofta undrat varför han kan dricka ur toalettstolen ibland när det finns rent vatten i skålen, eller utekatten hellre dricker ur den smutsiga dammen.
Fast oftast dricker de ur skålen.
Gilöar inte fontänerna då de ofta låter o är jobbigare o rengöra, kan bildas alger osv. Så de får nöja sig med sin vattenskål :)

2013-04-07 @ 09:49:33
URL: http://belovely.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0