Snygga möbler

Kom in på denna sidan när jag kikade på soffor. Denna vita soffan hade varit snygg i grått :) Men kostade nästan 30000 och det blir för dyrt. Men tycker ändå inte det priset är så farligt för denna soffan. Den ser väldigt lyxig ut.
Men skinn och katter passar inte bra ihop. Blir hål i skinnet av deras klor.
 
Detta hittade jag på alanza.se
 
 
Denna sängen hade inte suttit fel heller :) Fast frågan är hur skön den är
 
Så söta!


Kommentarer
Mrs V

Skitsnygg soffa ju...faktiskt inget farligt pris. Jag tänjte med först nej till skinn nör man har katter. Så köpte tyg..men dem äääälskar ju klösa på det. Skinn gör dem inte...det e isf av olycka..som kan ske men som min mamma sa..har alltid haft skinnsoffor...o hemma hos mamma har vi haft alltid rubt 8 katter boeende...ubder hela min tid o aldrig har en sofda gått sönder.
Så jag vill nog ha skinn sen..soffan e rena leken för dem nu...visst den tåler halvt o med skinn...ja skulle olyckan ske så e det värre men det har ju funkat hos mum :P

Svar: visst är den snygg, fanns i massa olika färger. sen hade den passat i vårt vardagsrum. men har hittat en snygg soffa på chilli för 7000kr. lite bättre pris :P Med tanke på att vi kommer få snåla en hel del framöver.
vi hade skinnsoffa innan och de klöste inte heller i den, men de sprang i den som fan så det blev massa hål från klorna. men vi har ingen klösbräda just nu och de måste ju få klösa nånstans :P så när en ny soffa inhandlas måste vi ha en klösbräda.
Malin

2013-04-09 @ 16:31:06
URL: http://www.boobluscious.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0