Ur form

Jag har känt mig väldigt hängig senaste dagarna. Tror det är hormoner. Blivit jättekänslig och kan gråta för vadsomhelst nästan. Igår gjorde jag ingen nytta och bad sambon köpa choklad, munkar och glass till mig :) Men har märkt jag inte är så sugen på choklad som jag trodde, är mer sugen på saftiga saker som frukt. Så det får bli det hädanefter.
 
Tittade på en säsong unga mödrar Danmark igår och började lipa som fan när man såg en föda sin dotter. Det är väldigt överväldigande att se känslorna när nån får sitt första barn när man själv snart ligger där. Längtar väldigt mycket tills det är dax och nu känns det mer som nedräkning. Kan få barn inom 8-12 veckor och det är ju inte alls mycket. Sen känner jag mig väldigt less på att vara gravid, jag trivs verkligen inte i mina extrakilon och vill träna som innan. Känner jag får mer och mer komplex på mitt utseende. Samtidigt vill jag inte bry mig om det just nu och bara njuta, men det är svårt när man alltid varit smal i hela sitt liv. Sen känns det som mitt ansikte ändrats, mina ögonfransar är nästan obefintliga och är svullen över ögonen och hyn är en katastrof. Men det verkar bli väldigt fint väder nästa vecka, så kanske kan sola lite och få lite färg, att va vit är verkligen inte min grej.
 
Försöker iaf ta hand om mig så mycket jag kan, sen i sommar hoppas jag att jag kan börja träna mer, får passa på när sambon är ledig och kan hjälpa till på dagarna.
 
Unga mödrar kan man se på kanal 5 play, har laddat ner den appen på Ipaden så har många säsonger att gå igenom :)
 
 
Smoothie imorse.  Köpte en fryspåse med flera påsar med fruktmix man har till smoothie. Väldigt gott!
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0