Vecka 30+2

Igår blev det lite nya magbilder. Jag känner mig som ett HUS! Testade lite kläder på H&M igår och i provrummet känner man inte igen sig själv. I huvudet är man fortfarande smal så man inser inte hur stor magen är :)


 
Jag har börjat känna av att tröttheten kommer tillbaka. Jag och sambon brukar sova på eftermiddagen, brukar annars aldrig sova mitt på dagen. Sen kan jag få väldigt ont i ljumskarna när jag rört på mig mycket. Så jag klarar knappt gå några km längre tills det gör ont.

En annan sak som kommit senaste veckorna är hormoner, är superkänslig, kan gråta för vadsomhelst och blir orolig för minsta lilla. Känner fortfarande en oro/stress inom mig men kan inte sätta fingret på vad det beror på. Känns bara som att jag måste göra massa saker haha. Beror kanske på att jag knappt jobbar nåt längre, och jag blir stressad när jag bara går hemma och inte gör någon nytta, men nu ska jag ju slappna av och njuta av ledigheten. Om jag inte va gravid och va arbetsslös hade det ju varit mkt värre. Men jag har iaf två deltidsjobb att gå tillbaka till. Men redan nu kan jag känna mig orolig om vi kommer klara oss på mina deltidsjobb och akassa för akassan har jag ingen aning om vad den landar på nästa år. Men det får man ta då :)
 
Mina höfter har blivit bredare och det väller ut på sidorna, mätte omkretsen runt magen igår, nästan 100cm så en meter är jag runt magen :P
 
 
 


Kommentarer
Msz

Såå fin mage du har fått! :)

2013-04-20 @ 21:11:57
URL: http://Msz.bloggplatsen.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0