Vincent

Har fått ännu mer saker från min sambos mamma. Fick dessa jättesöta skorna där det står Vincent på :) Fick även skötbordsunderlägg, blöjor och kläder hans mormor har sytt.
 
Men undrar hur man ska göra när man byter blöja, måste man ha nåt underlägg varje gång? Handduk går ju med men om det kommer bajs på det varje dag blir de väldigt mycket tvätt. Och 6 underlägg för 20 kronor blir väldigt dyrt i längden. Blir ju nästan ett paket om dagen. Eller man byter nog inte underlägg varje gång.
 
 
 


Kommentarer
Carro

Har inga barn själv men är uppväxt med 7 syskonbarn varav tre jag bott med större delen av deras liv. Min teknik när jag bytte blöja o de bajsat var "knäppa loss" på framsidan som vanligt sen höll man upp tassarna i ena handen och liksom drog kanten på blöjan (den som legat fram som varken kiss eller bajs hamnar på) så de överflödiga bajset hamnade på den, vek blöjan under rumpan och höll upp benen fortfarande, torkade, slängde blöjan och då har man en ren liten rumpa som man lägger ner på skötbordet. Hoppas det inte blev allt för krångligt skrivet! :)
Allt sånt där kommer med tiden också, man blir kreativ. Du kommer bli proffs på det där :)

2013-04-16 @ 16:23:49
Belovely

Carro: tack för tipset :) man får försöka att kladda ner så lite som möjligt. Har inte bytt en blöja i hela mitt liv så det blir nytt :)

2013-04-16 @ 17:24:17
URL: http://belovely.blogg.se
Msz

Åh så söta små skor! Tänkte även ge samma tips som Carro gav som tips, fungerar väldigt bra :)

Svar: visst är dom söta :) såå små.Ja jag får testa det när jag byter blöja, får hoppas han inte blir ett bajs barn :P
Malin

2013-04-16 @ 17:54:30
URL: http://Msz.bloggplatsen.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0