Adidas

Idag körde jag till stadium outlet och hittade lite fynd. Har inga träningstoppar så hittade två stycken och ett par träningsbyxor :) Gillar adidas mycket!
 
Kanske testar på att jogga idag, eller går jag samma runda som igår. Är så skönt att vara ute nu på kvällarna, är mycket svalare ute än inne. Är som en bastu i huset!
 
Har märkt under de senaste dagarna hur brösten krympt. Vet inte om det är ovana men de känns lite mindre än innan graviditeten. Men för många blir de mindre efter en graviditet/amning, (urammade). De är lite hängigare men inte alls så farligt, inte så jag behöver nåt lyft iaf :)
 
 
Denna hittade jag på barnavdelningen i storlek 164. Den ska nog va oversize egentligen :)
 


Kommentarer
Liinaa

Det är inte allsbra att jogga minsta lilla steg de första månaderna... Snälla snälla, vänta tills hela kroppen är helt läkt!!
Även om du känner dig bra så tar det flera månader för uttänjda ligament och senor att komma tillbaka samt att bäckenet inte har sin fulla stabilitet efter uppluckringen än.

Svar: haha ja du har nog rätt om du läser mitt nyaste inlägg :P det va väl ett tecken på att jag ska vänta lite till med joggningen trots det känns bra i kroppen. man vill ju inte riskera nåt. men man är så sugen på att börja jogga igen :/
Malin

2013-08-04 @ 20:25:18
Sara

Håller med ovanstående! Vänta med joggningen även om du tror att kroppen är ok. Och kniiiiip innan du börjar jogga.
Hör sen med din bm om hon ger dig en godkänd stämpel vid efterkontrollen!
Inte kul att få framfall eller börja kissa på sig i den här åldern ju!!!!


Men jag förstår att du är sugen, jag älskar att springa och längtar tills kroppen är redo för en tur!

Svar: jag får nog vänta ett tag till. får gå powerwalks sålänge. Har kontroll i slutet av september så det är ett tag till :/ Kniper så ofta jag kommer ihåg. men hoppas jag kan börja träna ordentligt efter återbesöket hos bm!
Malin

2013-08-04 @ 21:48:14
URL: http://enmagetill.blogg.se/
Johanna

Jag tycker att dina extrakilon passar dig väldigt bra! Du har ändå en fin midja fortfarande och att rumpan bli större är ju bara bra ;) jag är tvärtom, när jag slutar träna blir min rumpa bara liten och platt haha.

Svar: tack så mkt! :) Fast jag kan inte säga jag gillar allt daller på rygg och mage :P haha jo rumpan får gärna stanna i samma storlek, dock får den gärna va lite fastare.
Haha men det är bra du kan träna upp den iaf :) är ju svårt o träna en rumpa större annars.
Malin

2013-08-06 @ 19:45:57


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0