Fest som mamma

Det blir nog att jag drar till min kompis förfest idag. Får se om jag följer med ut sen. Är ju karloskardagarna så det är ett stort öltält på stortorget och karuseller osv. Missar rixfm festivalen som är vid 19.00, men det är lite svårt med Vincent då man inte kan stå så nära pga det höga ljudet.
 
Jag har inte varit ute på 1.5 år. Drack senast när jag va i Grekland i september. Men vill helst inte dricka så mycket för det är sjukt mycket kalorier i sprit. Är 230 kalorier i 1 dl vodka :O Sen hatar jag att va bakis dan efter, vill ju kunna ta hand om Vincent och det ska man helst inte göra när man är minsta påverkad.
 
 
Det stora problemet är att jag inte har mycket kläder som går på än. Om jag fått välja hade jag haft mina skinnshorts och nån snygg topp men de shortsen går inte ens på halva låren :( Känns som jag aldrig kommer passa i mina shorts och byxor igen och man vill ju inte behöva köpa en helt ny garderob. Mamma sa att jag lär få göra det för höfterna blir bredare efter en förlossning. Men det borde väl gå träna tillbaka?
Har gått upp två storlekar i lår och höft.
 
 
Kanske blir nån av dessa outfits ikväll, älskar de skorna men fy vilken skoskav jag fick första gången jag använde dom. Men de måste ju användas, de kan ju inte bara stå och se snygga ut ;)
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0