Festoutfit

Såhär såg jag ut igår. Fick bli min nya leopardkjol från Vila och min nitklänning från axparis.co.uk.
Hade väldigt kul igår, kul att träffa lite nya människor :)
Men jag förstår inte vad jag tänkte med dessa skorna? Ångrade väldigt mycket att jag valde dom när vi va ute, för de är sjukt ostabila då de har en liten lutning framtill plus att det är sjukt höga, och vi va i ett stort öltält där det bara är kullersten. Så det enda man tänkte på va att inte ramla haha. Klarade mig utan att ramla när vi va framme däremot på vägen dit ramlade jag rakt på asfalten så nu är andra knät uppskrapat. 
Men jag drack inte alls mycket om man jämför med innan graviditeten, då drack jag också väldigt sällan men nu har jag inte druckit nåt på ett år så jag kände av en cider bara.
 
 
 
 
 
Är väldigt nöjd med min hårfärg! Min kompis är väldigt duktig på att få till färgen!
Börjar få rätt långt hår med, problemet är bara att det är sjukt tunt. Men det käns lite fylligare när jag har lång lugg, alltid haft snelugg innan som gått till ögonen men trivs mer såhär, lättare när man ska locka det eller sätta upp det.
 
 


Kommentarer
Lina

Du skriver ofta att du har tunt hår, men jag tycker inte alls det ser tunt ut? :O Om det är så tunt hur får du det då att se så bra ut? :) SJälv har jag supertunt hår så behöver tips! :)

Svar: hej! Jag får kämpa mycket med volymen :P Men om jag inte gör nåt och bara plattar det ser man typ skallformen bara haha. Använder sån volymtång som man krusar håret med vid hårbotten, sen tupering och spray. fast volymen håller aldrig länge på mig. Sen har jag ett volymschampoo från Lanza, tycker det är lite lättare att få volym med det, de blir inte så tungt av det. kram
Malin

2013-08-10 @ 14:35:07
Lina

Okej, tack så mycket!

2013-08-10 @ 16:17:44


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0