Första gymbesöket

Fy vad kul det va att träna på gym idag!!
Har inte tränat på gym sen ett år tillbaka och då va jag inte alls lika motiverad som idag så hade inget tålamod när jag väl va där. Så efter en timme stack jag hem och gav inte fullt ut.

Är öppet hus denna veckan så testade Idrottskliniken som är helt nybyggt som ligger nära oss :) Va riktigt bra gym med två våningar och massa maskiner så man slipper köa, allt är helt nytt med så kommer köpa träningskort där nu. Känner det är dags med hård träning nu men väntar med joggning, hopp och där jag belastar bäckenet o fogarna.

Idag blev det 60 min crosstraining: -600kcal

Och triceps och mage i 40 min. Hade kunnat träna längre men började bli så hungrig trots att jag åt ordentligt innan.

Har inte gillat piller och sånt innan men jag har börjat ta en koffeintablett innan träning, ripped, från gymgrossisten. Den ger mig väldigt mycket energi och jag ger dubbelt så mycket mer på gymet.




Kommentarer
Anonym

Onödigt med koffeintillskott. Satsa hellre på kost som ger energi i allmänhet o en ev. kaffe innan gymmet.

Varför kör du enbart (förutom kondition) mage o triceps? Vad hände med resterande muskler? :)

Svar: jo visst kan man det men det ger inte i närheten av den energin man får av koffeintabletter. När man kör styrka är det bäst att inte köra alla muskler på samma gång. jag kör 2-3 muskelgrupper per dag och sen låter de vila 2 dagar då musklerna behöver återhämta sig. när man tex kör biceps bör man inte köra triceps då även triceps aktiveras när man kör biceps.
Malin

2013-08-21 @ 18:34:45
Anonym

Jag har koll på det där o kosten, tro mig! ;)

2013-08-21 @ 21:47:56


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0