I was huge

Man glömmer fort hur stor man va och i vilken dålig form man va när man va höggravid. Inte konstigt magen är helt slapp, att det fladdrar över byxorna och att man kan dra ut huden en dm på varje håll över höfterna haha!
Men kroppen går sakta men säkert tillbaka väldigt bra! Huden kanske alltid kommer va lite elastiskare och töjbar men det är förståligt då den blir så uttöjd under graviditeten.
När jag mår dåligt över magen så måste jag hela tiden påminna mig själv att jag nyss fött barn och det är klart det tar tid för magen och huden att komma tillbaka plus att ett års frossande i onyttig mat och godis sätter sina spår på magen. Ångrar jag inte åt nyttigare under graviditeten men när jag hade mitt illamående i början kunde jag bara äta det jag va sugen på o sen fortsatte det så.
 
 
Jag fick väldigt mycket celluliter över hela benen men tycker det har minskat väldigt mycket, även över rumpan va det stora gropar. Vet inte om det berodde på vätskan eller för jag la på mig mycket mer fett. Va säkert en kombination av båda.
 
 
 
 
Kanske inte det bästa att ställa sig på en sten ute i vattnet, balansen är inte på topp i detta läge ^^
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0