Lamaze

Jag kan verkligen rekommendera dessa leksaker! Vincent älskar sin fågel och skrattar mot den och pratar!
Det som gör de bra är att de är så kontrastrika, har mycket ljud som prassel, tuta och jag gillar fågeln då den har en liten spegel :) Brukar ha den på babyskyddet och på hans gunga :)

Jag köpte min på amazon länk. Men om man inte vill beställa från nätet såg jag att CityGross hade dom på babyavdelningen :) Men amazon har mer och välja på och det är billigare där,
 
 
 
           
 
 
 
 
 
                
 
 


Kommentarer
Johanna

Har försökt beställa från amazon, de har ju massor ju! :) MEN, var ser man om de shippar till sverige? Sen undrar jag om du vet ifall man måste välja varor från samma "tillverkare" på en beställning. Som dessa från Lamaze t.ex. På vissa står det by TOMY på och andra by nåt annat. Måste man välja från samma då på samma beställning? Är helt lost på detta men vill gärna beställa från Amazon! Hoppas du förstår vad jag menar och har lust att svara :o) vore supersnällt! Sen måste jag tillägga att dur GRYM som gjort såna framsteg med din kropp redan! :) man blir grymt peppad av att läsa det du gör och jag får jättebra inspo! Till och med så jag också funderar på att börja använda proteinpulver nu :D kram!

Svar: Hej!Jag kan verkligen rekommendera o beställa därifrån :)
Det gör inget om det är olika leverantörer utan det enda som händer är att de skickas i olika paket. Så om du köper 10 saker från olika får du hem 10 olika paket :)

När du har fyllt i din leveransadress står det om det inte går skicka till din adress. Men tex elektronik skickas inte till sverige.

Sen är det superbra att det oftast är fri frakt, det står - free delivery with prime om det är gratis frakt och då måste man handla för minst 20-25 pund, man får bara inte glömma att kryssa i den leveransmetoden innan man bekräftar :)

Tack! Jättekul att läsa andra inspireras! När man väl börjat träna ordentligt kan man inte sluta sen :P
Kram
Malin

2013-09-01 @ 11:05:45
Johanna

Sen finns det tydligen olika amazon, jag kanske är på fel adress! Skriv gärna adressen :)

2013-09-01 @ 11:13:47
Johanna

Virrpannan själv här :) du har ju redan länkat ;)

2013-09-01 @ 11:14:25


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0