Mätt och belåten

Blev inte lika långt pass idag. Körde crosstrainer i 20 min och roddmaskin i 5 minuter. Sen blev det biceps och mage i knappt en timme. Jag har inte kört så många armpass än men man kan redan se skillnad. Nu rör sig iaf muskeln lite när jag spänner, innan hände ju fan inget vid spänning haha!

Jag har försökt läsa mig lite klokare om träning och kost och tack för länkarna ni givit mig. Står mycket vettigt i dom. Men det står ändå olika överallt så man blir inte klok på detta. Man kanske inte ska tänka så mycket och bara träna :) På vissa sidor står det att man ska köra många reps och lättare vikter och på andra står det tvärtom.
Sen har jag läst att man inte behöver köra nån cardio för att gå ner i vikt utan att det räcker med styrketräning?
Fast jag gillar cardio men jag ska nog köra nåt pass i veckan med bara cardio och sen de andra passen bara styrketräning och uppvärmning.
 
 

Ikväll blev det tacofärs med bönor, sallad och aji.
(Aji är en chilensk tomatsalsa) Den är supergod till nästan allt! :)
Här är ett recept om ni vill testa. Men det är godast att riva tomaterna och hacka det andra :)
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Josse

Det har nog mycket med smak och tycke att göra det där! Klart bägge bränner men jag gissar på att du bygger olika kroppar, mer cardio och lägre kolhydratskost - slank kropp, styrketräning och mer varierad mat - biffigare. Så tänker jag iaf! Sedan har jag märkt när det gäller muskelbyggarna att de gärna äter ordentligt för att sedan köra låg kolhydratskost under en mindre period för att få fram de sista formerna. Tror som du att man bara ska köra på faktiskt! Ska jag iaf, trots att kvällens gymträning var lite sisådär! :)

Svar: Ja det lättaste vore o nara träna de man tycker är kul o känner för :) Jag har läst på många ställen att kvinnor har väldigt svårt o bli biffiga av styrketräning, men man är rädd o bara bli större. Men jag läste att man måste ligga på kaloriöverskott för att få större muskler och det behövs mkt kolhydrater och protein. Idag ligger jag på underskott så kanske inte behöver oroa mig då.

Men man kan ju antingen bygga mkt muskler o sen deffa o få bort fett eller satsa mer på viktminskning o bara behålla de muskler man har.
Men de är nog bra vilket som :)
Malin

2013-08-26 @ 22:10:18
URL: http://joeeeee.spotlife.se
Anonym

Det handlar inte om att kvinnor har svårt att få muskler, det handlar om att man måste köra TUNGT o under många år för att man ska börja räknas som biffig.
Du behöver inte oroa dig för att bli stor.
Har man inte heller koll på deffen eller bulken så behöver man inte oroa sig för att bli biff! ;)

Hur en fit-person får sin kropp finns många framför allt - fördomar om. Kort och enkel förklaring: det är en livsstil. :)

Svar: Jo precis, man blir inte biff över en natt ;) men jag är rädd o bli större i omfång när jag styrketränar. Jag vill bli smalare överallt men med mer muskler. Svårt o få bort fettet runt musklerna. Men fettet bränns väl lite i taget.
Malin

2013-08-27 @ 22:43:33


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0