Snart ingen bebis

Snart känns det som Vincent inte är en liten bebis längre utan en liten pojk :) Han växer så himla fort! Nu fattar man vad andra menar med att tiden går fort när man har barn.

När man håller han kan han hålla upp huvudet själv utan att man behöver stödja det, lite stöd behövs ibland men man märker han är mycket starkare i nacken.
 
Jag är lättat att han änsålänge är så lugn och inte skriker så mycket. Va vid sjön med en kompis igår och han sov hela tiden förutom när han åt en gång, sen skrek han korta stunder men såfort jag vaggar vagnen lite somnar han om :) Han är extra lugn när vi är ute nånstans, hemma är han lite mer kinkig men såfort vi kommer ut är han lugn och bara sover. Jag tror det är bra att vänja dom fort vid att komma ut mycket, va mycket bland folk, ta utflykter osv så de inte blir för gnälliga sen när man väl ska göra nåt. Så de är vana vid det senare :)
 
 
Han gillar mycket att sitta upp. Här sitter han perfekt i soffan! Tycker det ser så kul ut när man ser lilla huvudet där när man går förbi soffan <3
 
Kärlek
 
 
 


Kommentarer
Jojo

Gud så söt han är!!! =)

2013-08-06 @ 13:00:22


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0