Startbilder

Bad sambon ta några förebilder, för nu har livmodern dragit ihop sig ordentligt, magmusklerna är ihop och jag är redo att träna ordentligt. Så starten börjar nu :) Det jag mest vill nu är att gå ner i fett och bli fastare, få mindre midja och fettet över höften måste väck. Bättre hållning hade heller inte skadat :S Man ser att jag har en större svank nu sen förlossningen, man ser också tydligt hur sne min kropp är, mitt ena ben är 2 cm längre och höftbenet är vridet, men det är inget som går träna bort sålänge jag inte få muskler under ena foten ;)
 
 
Jag har en låång bit framför mig! Men kommer inte sluta kämpa!
 
 
 
 
Från vecka 36 till 8 veckor efter förlossningen
 
 
 


Kommentarer
Emelie

Jag har sagt det förr och säger det igen, fy farao vilken body du har efter att precis fött barn. Ska be till gudarna att min kropp också kommer se ut så efter endast 2 månader. Nu ska det tränas :-)

Svar: Tack så mkt! Tvekar inte alls att du kommer få tillbaka din kropp efter du fött barn. Det är svårare för de som går upp lätt i vikt. De bästa är o försöka va så vältränad som möjligt innan o att försöka träna lite under graviditeten :) nästa gång ska jag försöka träna lite när jag är gravid.
Malin

2013-08-24 @ 11:04:33
URL: http://www.misstrong.blogg.se
Tips!

För ryggen, ha du varit hos en naprapat? Jag va sne men de va för att höften osv låg fel. Märkte detta då jag inte kunde gå riktigt en dag. Besökte en naprapat och värken va som bortblåst. Han rättade till läget på hatten,rygg och nacken. :)

Svar: Hej!Jag rönkade ryggen och höften när jag va yngre o de sa de inte går göra nåt åt det. Bara om man hade opererat det direkt.
Har även varit hos en sjukgymnast men han hjälpte inte så mkt. Men det har blivit bättre med åren :) innan gick det knappt gå promenader utan att hela kroppen ilade.
Malin

2013-08-24 @ 15:36:57


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0