3 månaders utveckling

När man bloggar om träning som jag gör så finns det ju nästan alltid nåt att uppdatera om,alltså om sin utveckling. Kroppen ändras ju hela tiden sålänge jag fortsätter köra på som jag gör, för jag ökar ju vikterna när jag känner jag klarar det så man inte stannar i utvecklingen. Sen kan jag tänka mig det lätt kan bli tjatigt med, för jag kör efter mitt träningsschema och det blir ju på rutin allting. Så det är väl tur jag inte bara bloggar om min träning :)  Här nedan kommer iaf upp bilder från 3 månader efter förlossningen till ca 6 månader efter. 
 
 
Gillar att konturerna kommit fram mer vid armarna. Trodde faktiskt inte att jag skulle kunna träna mig till fastare armar då de alltid varit så..degiga.. typ. Men axel, triceps och bicepsövningar har gjort sitt. Har inte krävts mkt tid heller. Jag kör ju bara igenom armarna och axlarna en gång i veckan och kör kanske 3-4 övningar per muskel. Så det är inte mycket som krävs för att få muskler egentligen. Däremot krävs det mkt tid när man vill få muskler över hela kroppen :P Om man räknar huvuddelen av musklerna så är det 12 muskler man kör igenom som man gärna ska hinna på en vecka. (Vader, framsida lår, baksida lår, rumpa, mage, sidan av magen, bröst, övre rygg, nedre rygg, axlar, triceps och biceps)
Sen är ju tex axlar indelade i framsida axel och baksida axel, rumpan har olika delar osv osv. Men en övning kan köra igenom flera delar så tror alla muskler får kämpa i veckan :) Basövningar är därför väldigt effektivt för de kör igenom de flesta muskler i en övning, (knäböj, militärpress, bänkpress. marklyft..)
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0