Död

Lever jag? Är så mör i hela kroppen just nu efter mitt ben och rumppass. Fastnat lite i soffan. Borde göra maten nu för Vincent sover och lika bra att passa på :) Testade en ny rumpövning idag som va sjukt jobbig. Nästan som man inte vill göra den för den va så jobbig, men det är oftast dom övningarna som tar bäst :)
Det va hipthrust med stånd edit stång, liggandes på stepbräda. Har kört med viktskiva på boll innan men det är lättare att göra rätt  teknik på stepbräda. Jag svankar lätt på boll och med stång kan man ha mer vikter. Så idag blev det 15kg plus stången och körde 25-30x4. Försöker få in tekniken riktigt nu först, sen blir det mindre rep och tyngre vikter. Men det brände ordentligt! Såg en video hur man gör tekniken på youtube. Rekommenderar er att titta på videos där innan man testar nya övningar. Det va lite saker jag inte tänkt på innan som jag tänkte extra på idag. Men det viktigaste att tänka på när man kör alla typer av hipthrust är att ryggen ska va rak, ingen svank, man ska trycka in rumpan helt när man kommer upp i 90 grader och försöka ha kvar spänningen under hela repen annars tar det knappt nåt och man ska inte skjuta upp bröstet när man går ner utan kraften ska komma från höfterna och rumpan samt bålen. 
 
 
 
Körde även mage och armhävningar. Körde 10 armhävningar på tå x 3. Det är inte många men innan klarade jag inte så många på tå :) 
 




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0