En vecka kvar

Sjukt det bara är en vecka till julafton? Har inte alls fått mycket julkänslor pga vädret. Men nu ska jag spela sönder lite jullåtar och hoppas det gör så jag får lite julkänslor :) Måste snart skicka ut julkorten också och fixa de sista julklapparna. Vi kommer inte köpa någon julklapp till Vincent i år. För vi har ju köpt saker hela tiden och vi ger ju han det direkt, känns på nåt sätt onödigt att slå in det och vänta med att använda det till julafton :) Han förstår ju inget detta året. Men nästa år kommer det bli roligare att köpa klappar till han som han kan öppna själv :) Men detta året kan man säga han har fått en hoppgunga, pyjamasar, matstol, leksaker, kläder, bara att det har används direkt. 
 
 
För exakt ett år sen va jag gravid i vecka 12 tror jag. Magen började precis att puta lite. Det jag mest ser fram emot julen är den goda julmaten min mamma gör, julgodiset, risalamalta och bara äta gott och umgås med den lilla släkt jag har :P
 
Danny har verkligen gått ner mycket sen förra julen. Han har gjort en lika stor resa som mig om inte större!
Han mår också så mycket bättre när han kan använda sina gamla kläder igen, gått ner en storlek och inte skämmas på varje bild han gjorde innan. Så stolt över honom :)
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0