Fredag den trettonde

Va faktiskt en otursdag för mig, eller otur och otur va det väl inte men ingen bra dag helt enkelt. Kunde inte sova i torsdagskväll, låg och drog mig i säkert 2 timmar, men det brukar va så på torsdagar då jag tränar sent = celsius sent på kvällen. Så kommer inte ta koffein efter 5 iaf, så va trött hela fredagen.
Sen kom mensen på fredagen, och det är nog den enda perioden i månaden där jag känner extra oro, gråter för småsaker, blir uppsvälld, trött, lat, känner mig ful osv osv. Hatar de känslorna! Dumma hormoner, måste vi kvinnor ha så mycket hormoner? Vad är de bra till egentligen?
Ändå tur jag hade min vilodag igår, samtidigt blir jag extra lat då och åt endel onyttigt igår. Det känns mkt värre när man ätit onyttigt om man lovat sig själv att bara göra det en dag i veckan. Men nu har jag lovat mig själv att unna mig fredag och lördag året ut. SEN blir det andra bullar :) Får väl låtsas att jag bulkar.

Sen tog jag bort min gele då jag ville göra nytt, och då gick två naglar av. De är riktigt tunna nu, ett lager av nageln följer oftast med längst ut i tippen när jag tar bort det så det är i stort sett ingen nagel kvar längst ut. Kanske borde köra med remover hädanefter. Jag har alltid dragit bort det då det är mkt lättare att få bort så.
 

Det som är så skönt annars är att Vincent är så mycket lättare att hantera nu. Han gnäller inte såå mkt, sover väldigt mkt och somnar tidigt och sover hela nätterna :) Nu har han somnat 20.30-21.00 flera dagar i sträck. Är en perfekt tid att somna på :P
 
 
Älskar denna bilden som jag tog igår! Ögon vackrare än havet och himlen tillsammans <3
 
 
Spooky


Kommentarer
Liiina

Ang gelé naglar;
Det finns ett nytt underlack på marknaden nu som heter Striplac,
Har du detta under dina färgade lack är gelén bara att plocka av när du tröttnat! Världens bästa som inte skadar nageln. Finns på Kicks.
Efter att jag börjat använda det vill jag aldrig mer använda "vanligt" gel baslack.
Spana in det! Så värt det!

Svar: Jasså, har man det istället för baslacket? Eller under baslacket?
Tycker du gelen sitter bättre med det?
Nu har redan gelen lossnat på två naglar. Gjorde nya igår. Så hade varit bra med ett annat baslack. Tack för tipset:)
Malin

2013-12-14 @ 22:51:25
Sara

Men Gud! Var det din första mens efter fl? För min kom oxå nu i helgen! Haha det vore ju sjukt med tanke på att vi födde samma dag! :-)

Svar: Ne det va min tredje :) men första mensen efter förlossningen pågick i drygt två veckor.
Hehe ja de hade ju varit skumt isf :) ammar du? För det kan fördröja mensen ett tag.
Malin

2013-12-15 @ 15:26:54
URL: http://enmagetill.blogg.se/
Sara

Tänkte väl, det hade vart skumt! ;-)
Slutade amma för nån vecka sen helt , delammat nån månad. Jo det kan ju ta en stund innan allt är igång igen. Den är ju inte direkt saknad så det är väl inget att hurra för... Haha

Svar: Hehe ne den hade gärna fått komma senare. Den för inte med sig nåt gott :) bara humörsvängningar, mensvärk och uppsvälldhet.
Malin

2013-12-15 @ 15:48:30
URL: http://enmagetill.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0