Fruktsallad

Igår gjorde jag en fruktsallad. Gick superfort att göra för använde min slicer dicer plus. Väldigt lätt att skära just frukt i den som äpple, päron och kiwi. Åt det med vaniljglass, väldigt gott :) Sen gjorde jag bön/linsröra
med matvete, sallad och nuggets på kvällen. Tänkte dra iväg och köra cardio på kvällen men kom på att det stänger tidigt på söndagar. Men körde cardio idag istället efter all skit jag stoppat i kroppen :S Märker med att jag fått större sötsug efter jag ändrat mina vanor lite. Minns när jag inte hade så mycket aptit efter förlossningen, då åt jag nästan inget onyttigt alls, och suget fanns inte alls där. Så måste va borta från sånt ett tag så vet jag att suget kommer försvinna :)
 
 
 
 
 
Jag blev inte riktigt mätt på min portion (åt höger), mättade hungern men fick ingen mättningskänsla. Känns som jag kan äta hur mycket som helst hehe. Och då åt jag fruktsallad strax innan med och hade ätit linssoppa, en stor potion gröt och en proteinshake på dagen (gick upp vid halv 11 idag med).
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0