Gott Nytt År

Då va 2013 snart över och in mot ett nytt år. Jag hade rätt att 2013 skulle bli ett väldigt bra år, det har inte hänt många saker men det har hänt stora saker. Känner mig både ivrig och nervös för nästa år då man blir rätt bekväm med att vara mammaledig. Men i augusti hade jag tänkt börja jobba igen. Vet inte alls med vad, om jag kan och vill jobba deltid på kontorsservice på trygghansa och på atg ombudet. Eller om jag ska försöka hitta nåt annat. Det får vi se helt enkelt :) Men en sak jag vill ha som mål nästa år är att försöka lära mig spanska. Hinner kanske inte lära mig det flytande men iaf försöka lära mig så mycket jag kan.
 
Jag har gjort en sammanfattning på året. Har inte hänt så många saker egentligen. Försökte hitta några speciella händelser som hände i somras, men då va jag nybliven mamma och det enda som hände va att ta hand om Vincent och röra på mig :P Vilket har varit helt perfekt. Känner inte det behöver hända mer för att jag ska känna mig lycklig. Måste inte resa massa, träffa massa nya människor vilket såklart är kul det med, eller att jag måste hitta på nya saker hela tiden. Är nöjd med att vara hemmafru, ta hand om Vincent TRÄNA, shoppa och bara va :)
 
 
Nån gång i början på 2013 fick vi se Vincent första gången på ultraljudet. Underbar upplevelse och allt blev mer verkligt
 
På tidig vår köpte vi vår pärla i Örebro. Blev en lång tur men het klart värt det!
 
Liten photoshoot innan Vincent skulle anlända. Vi va väldigt ivriga och förväntansfulla med att få träffa honom
 
Förlossningen den 27/6-13. Året största händelse!
 
I början på juli åkte familjen Nunez Björk till Öland med vår nykomling. Underbart väder och vi njöt av ledigheten tillsammans!
 
Började med powerwalks. Äntligen kunde jag promenera utan att få foglossning! Vincent va så liten då!
 
Såfort jag satte min fot på gymet efter förlossningen fick jag direkt mersmak. Älskade det och har nu blivit en stor passion för mig
 
Fick även ett stort intresse för gelenaglar och göra egna hemma. Nu har jag alltid fina naglar och kan byta design precis när jag vill :) På salong brukade jag vänta ca 5 veckor innan jag gjorde om dom (håller dock mkt bättre på salong). 
 
Testade en ny hårfärg. Trivs i min koppriga färg
 
Denna gången va det inte bara jag och Danny som firade jul med min familj. Nu är vi en egen liten familj <3
 
Fått tillbaka min kropp efter graviditeten. Eller jag har fått mer tillbaka. Styrka, fasthet, muskler, kondition.
Trodde jag skulle bli en slapp pannkaka efter där jag aldrig skulle få bort alla extra kilon.
Gick upp ca 22 kilo under graviditeten och vägde ca 68 kg 1-2veckor efter förlossningen. Och nu är jag nere i 57 kilo :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0