Julfika

Har haft fullt upp hela dagen. Fixat det sista inför julfikat med alla mammor, bakat lussemuffins, städat osv. Igår gjorde jag även en supergod choklad/vanilj fudge! ÄLSKAR fudge :)
 
Det va väldigt trevligt iaf! Vi var 5 mammor, 5 bebisar och Danny :) Tog lite foton på alla bebisar, så himla söta när de låg där. Men inget jag kan lägga upp här på bloggen med respekt för mammorna. Men kan lägga upp bilder på Vincent senare, han va väldigt stilig idag :)
 
Nu ska jag iväg en snabbis och träna cardio för har ätit massvis med socker idag. Va inte så duktig som jag hade hoppats hehe. Blev en och annan lussemuffins, lussekatt, glögg, massa fudge, skumtomtar, pepparkakor... 
Behöver inte äta på en vecka nu ^^
 
 
En mamma ville ha receptet på mina lussemuffins. De är faktiskt väldigt goda.
Kan lägga ut det sen :)
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Emelie

Tack så jätte mycket för bullarna du skickade med Jimmy hem :) var himla goda! Åt en men skulle kunnat äta upp den andra med :D Ha inte så dåligt samvete för att du äter godsaker då och då, du går ju inte upp 1 kg av att äta onyttigt en gång liksom :)

Svar: Hehe varsigod! De är verkligen supergoda, (åt en till nyss). Hehe ne jag har inte så dåligt samvete som jag hade trott, känner att det inte gör nåt att äta sånt då och då. sen är det ju inte juletider så ofta heller ;)
Malin

2013-12-09 @ 22:11:19


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0