Legs

Jag kommer träna lika mkt nu under jul som vanligt, bara att jag har en vilodag på julafton, fast jag brukar ibland ha två vilodagar i veckan så det blir inte så stor skillnad. Danny är ju ledig några veckor nu men då vill han ju såklart träna destu mer så han är ändå borta rätt mycket. Gymet har ju inte öppet lika länge nu under jul så kommer ändå bli stressigt som vanligt för att hinna med allt. Ibland hade jag önskat att jag inte brydde mig om det va stökigt hemma, för jag städar och plockar undan massa varje dag för det ska va städat. Helst av allt hade jag velat ha mer hjälp hemma men det verkar inte gå lära gamla hundar att sitta tyvärr.. Men förr eller senare måste jag släppa hushållet lite. Hur ska jag liksom orka ta hand om två barn senare som dessutom är äldre och stökar ner mer, samtidigt som jag jobbar? Det kommer ju inte gå om jag inte får mer hjälp. Men mer barn blir det inte föränns den fronten har förbättrats. Tänker inte slita ut mig i onödan :) 
 
Idag har jag iaf kört biceps, cardio och rumpa. Rumpan känns mest viktig för det är den jag vill ha mest resultat på! Har fått mkt resultat på benen men rumpan verkar gå rätt långsamt, är vid sidorna bara jag fått mer muskler men jag vill ha utåt så den blir större ;) Nu får jag hålla tummarna julmaten/julgodiset hamnar på rumpan och ingen annanstans ^^
 
Hemsk bakgrund, försökte blurra den men det räckte inte hehe.
Hoppas jag får ett stativ i julklapp :)
 
 
Gamla bilder


Kommentarer
amanda

hej malin! jag har läst din blogg i flera år och vet att du är en trogen kund på amazon..:)
tänkte beställa en marc jacobs väska därifrån, men är osäker på om det verkligen är äkta? vet du om de säljer fake eller äkta märken?
samt hur funkar det med frakt osådär?
tacksam för svar :) känns tryggare att fråga dig än att läsa runt på hemsidan.

Mvh Amanda

Svar: Hej!:)
Ja jag har ju shoppat väldigt mkt därifrån. Kan du länka väskan? Vet inte om de säljer fakemärken men tror inte det. Däremot kopior typ jeffrey campbellskor har jag sett fast då står det inte att de är det märket. Men det är iaf olagligt att sälja kopior så tror amazon kollar upp företagen. Men är inte helt hundra om det förekommer.
Kram
Malin

2013-12-21 @ 22:54:33
Amanda

Här är väskan :) http://www.amazon.com/Marc-Jacobs-Small-Canvas-Gunmetal/dp/B0030KAID6

Kram

Svar: Tror den är äkta. Läste om säljaren o de står det är äkta om jag förstod engelskan rätt :P
Men jag köper bara från amazon.co.uk. Titta först om den finns där för det är inom eu och tillkommer då ingen tullavgift som det kan göra från .com :)
Malin

2013-12-22 @ 10:53:59


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0