Min julafton del 1

Lägger inte upp alla bilder på en gång så det får komma en del två sen :) 
Det va en väldigt lugn julafton i år. Fick inte riktigt några julkänslor alls. Men vi åt gott och hade det mysigt :) Vincent underhöll allihopa nästan hela kvällen, han blev lite gnällig senare på kvällen för kunde inte sova så mycket, annars va han lugn hela dagen :) Satt så fint i sin matstol jämte mig när vi åt julbord och han va så fin igår! Nästa år kommer det inte bli någon lugn stund för då kommer han springa runt och härja :) 
 
Idag ska vi leta efter en tv och kanske ett väggstativ om vi hittar nån bra. Alltid kul att shoppa till hemmet ;) 
 
I julklapp fick jag iaf en rosa liten och söt symaskin! Jag har en från min gammelmormor som inte funkar längre och som väger 1 ton typ, den jag fick igår va superlätt och så enkel att ställa in. Så ska sy in lite kläder bland annat :P

Sen fick jag en superbra stekpanna som inte har nån teflon och som är rätt stor. Perfekt för den vi har nu är liten och är typ svart istället för blå.. Sen fick jag pengar. Vincent fick med bara pengar och ett presentkort då han önskar sig en bilbarnsstol ;)
Tycker det känns lite konstigt när man ska öppna paket, speciellt när man får kuvert med pengar. Man vill ju inte sitta och räkna sina pengar så jag öppnar det alltid fort och är glad för det jag får, och man vill inte de ska tro man förväntar sig få massa heller. Som min farmor ger oss alltid pengar men inget jag förväntar mig egentligen. Och hon sa det är lite knapert just nu för hon haft lite andra extra utgifter, men vill inte de ska känna att de måste ge oss massa pengar, eller pengar överhuvudtaget.
 
Här kommer iaf lite bilder från igår. Blev inte så mkt bilder och det blev inga superbra bilder heller då det va rätt mörkt ute när vi fotade och molnigt. Men några är okey iaf :)
 
 
 
Familjen Nuñez Björk
 
 
 
Älskar mina föräldrars öppna kakelugn? Eller är det en spis? Aja, men jag gillar att det antika/gammeldagsa bryter av med det moderna och stilrena. Är superhögt i tak med så det blir rätt mäktigt med den stora :)
Våra huvuden går lixom till tomtarna :)
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0