Minideff

Jag och Danny tänkte köra en liten minideff efter nyår som jag nämnt innan. Vet inte riktigt hur länge än men kanske 5 veckor? Sen äter jag som vanligt till kanske april nån gång och kör en längre deff då.
Men deffning är väl egentligen att man ligger på ett kaloriunderskott men att man får i sig tillräckligt med protein så musklerna inte bryts ner? För det känns som jag legat på ett underskott sen förlossningen. Men jag vill äta ännu renare och mindre fett. Mer fisk, grönsaker och minska på grädde, olja, pasta, socker, naturgodis, choklad osv. Olja är bra men ibland kanske det kan bli för mycket. Potatis är ju också rätt kalorisnålt och förstår inte varför jag äter det så sällan? För jag älskar potatis!!! Så innan träning får det kanske bli potatis med nån dillsås och fisk och grönsaker.
 
Är det nån här som har deffat seriöst och har några tips så dela gärna med er :) Jag ska försöka läsa på om ämnet så jag vet mer vad det handlar om.
 
Sen tänkte jag dela med er med dagens kost som inte blivit sådär superbra idag. Eftersom jag va på köpcentrumet och va vrålhungrig så köpte jag hem en halv subway macka. Och en sån mättar ju inte ett dugg och då blir det att man småäter på kvällen. En ordentlig kvällsmål är viktigt så man håller sig mätt. Sen glömde jag äta nåt innan träningen så blev superhungrig där med. Så trots småätandet tror jag att jag ändå ligger på ett underskott idag.
 
 
Frukost: Gröt
Lunch: Quornbullar med bön/linsgryta, broccoli och haricots verts
Mellanmål: Kvarg med frysta hallon, chiafrön, linfrön och proteinpulver
Kvällsmat: Halv subwaymacka
Övrigt: Flera teskedar ekologiskt jordnötssmör, 4 finncrisp. (Risk för mer jordnötssmör) ^^
 

Är fortfarande hungrig. Eftersom jag inte vill äta ett stort mål nu när jag snart ska sova blir det småätande av jordnötssmör. Kanske borde gjort mig en caseinpuding istället :)
 
 
Magen ska in och rumpan ska ut :)
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0