Nu kör vi igen

Vi fick en liten chokladask av Dannys mamma igår (tur den va liten) ;)
Men vi åt upp den igårkväll trots man va rätt mätt. För jag känner jag inte vill äta sånt idag med så bättre att äta upp allt igår så det inte finns nåt hemma resten av veckan. Ska försöka äta rent nu till nyår iaf :) Men på lördag blir det väl lite naturgodis när suget slår till.
Körde rygg och axlar idag men hade gärna kört cardio. Känns skönare efter! I måndags körde jag 700kcal på crossen, då känns det som man förbränt mer. I stunden förbränner cardio mer än styrketräning. Men när man styrketränar förbränner man även en lång tid efter passet. Och destu mer muskler destu bättre förbränning får man, glöm inte det :)
Men jag körde iaf lite nya övningar idag som Danny tipsade om sen körde jag ett superset för axlarna. Körde tre olika axelövningar på raken som jag lagt upp innan med 5 kilos hantlar. Vet inte vad de heter dock. Men det brände ordentligt efter :)
 
 
 Vill träna bort min ena dubbelskinka hehe. Är ibland två veck under ena skinkan. Frågan är om man kan träna rumpan så man får ett litet rumplyft så vecken kommer högre upp. Det skulle göra den mer rund och se fylligare ut :)
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0