Önskar!

Jag känner att mitt magparti är för brett, efter graviditeten har jag förlorat min midja. Vet inte om det ens går att få den smalare för jag har ju inte så mkt fett, men det borde väl gå bli smalare där på nåt sätt. Mycket är ju genetiskt men innan graviditeten hade jag lite smalare midja. Jag ska nog undvika att träna sidorna på magen för mycket för när jag spänner magen blir den ju bredare och sidorna åker lixom ut typ. 
 
Tänk om man kunde få kroppen åt höger (som jag redigerat). Älskar former! Smal midja, höfter och axlar. Men tror inte min kroppsform tillåter timglasgfiguren och en så pass smal midja. Men bilderna åt höger är verkligen min drömkropp! Tänk att jag kunde redigera min egen kropp till min absoluta drömkropp genom att bara göra midjan smalare och lite smalare armar, för det är ju bara midjan som saknas (och rumpan). PS: Fläcken på sportbhn är svettfläckar hehe. Så det är inte bröstmjölk från när Vincent föddes haha
 
När man redigerar såhär och ser bilderna jämte varandra kan jag ju inte säga jag är nöjd med min mage, vill ha min midja tillbaka. Men jag får helt enkelt kämpa vidare. Kanske inte ska köra så mkt magträning och satsa mer på cardio trots allt?
Men jag ska inte klaga, jag trivs med min kropp men förbättringar hittar man ju alltid känns det som :P
Men det är också det som gör träningen rolig, att man har ett mål, att man har saker man vill ändra eller utvecklas i. Att träna bara för att underhålla det man har skulle jag nog tröttna på i längden
 
 
 
 


Kommentarer
Josse

Tror du inte det kan bli väldigt svårt att få tillbaka en mindre midja när dina revben varit längre ut jämfört med innan graviditeten? För mig känns det rätt logiskt att man inte kan få tillbaka exakta midjan eftersom bebisen ruckat på revbenen och jag tvivlar att de går tillbaka helt efter det även om bebis är ute. Jag tycker det känns annorlunda över mina revben iaf och jag menar visst kan man säkert dieta till sig någorlunda midja men en del kräver ju att revbenen går in längst ner rätt mycket. Bara en tanke!

2013-12-12 @ 15:17:23
URL: http://joeeeee.spotlife.se
Josse

Dessutom har det säkert blivit bredare över höftbenen också vilket är helt naturligt! :)

Svar: Höftbenen är nog samma som innan då jag jag har samma mått runtom som för några år sen. Men revbenen tror jag som du säger har töjts ut. Får väl gå med korsett dygnet runt ;)
När jag känner på revbenen känns det som det är väldigt brett emellan.
Får se om de går tillbaka men de gör nog inte det helt. Men sålänge man är fast ska man väl va glad :)
Malin

2013-12-12 @ 15:19:23
URL: http://joeeeee.spotlife.se
E

Hej jag har också hört och läst att bröstkorgen kan breddas i samband med graviditet och att på vissa går det tillbaka men på andra gör det aldrig det, men ge det ett år iaf så kan du ju se då om kroppen går tillbaka lite. Tycker du är jättefin på den oredigerade bilden med! :)

Svar: Ja man får ha tålamod helt enkelt. Men det skiljer väldigt lite i måtten som jag hade innan graviditeten. har haft 65cm i midja och nu har jag 68cm. Men de benen som är över höften, (högst upp på höftbenen) har nog blivit endel bredare känns det som. Tack så mkt :)
Malin

2013-12-12 @ 21:37:40
Josse

Håller med ovanstående, du ska verkligen vara stolt över hur långt du kommit Malin! Du är verkligen jättefin. Såg ett klipp med en bikini-lady från USA som sa att hon körde rumpa minst 3-4 ggr i veckan när hon var off season för att inte förlora bakdelen. Tänkte på dig och att det kanske skulle nämnas om du vill testa annat upplägg! :)

Svar: Tusen tack det värmer :)
Ja det kanske behövs mer rumpträning, den vill ju gärna försvinna när man går ner i vikt.
Malin

2013-12-12 @ 22:20:22
URL: http://joeeeee.spotlife.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0