Åhh jag dör matdöden! Så himla god den indiska grytan blev ikväll. Helt lagom stark och mustig! Jag har haft lite svårt att få till de indiska grytorna så de inte blir för starka/beska men ikväll så lyckades jag :) Tog mindre av kryddorna denna gången. Måste säga detta va den godaste indiska grytan jag har gjort, eller är nog den godaste grytan någonsin! :)
Eftersom receptet är rätt långt får ni en länk till receptet. Det jag ändrade från receptet va att jag tog drygt 1 tsk av kryddorna istället för en matsked (gjorde halva receptet) som blev 4 portioner.
Sen känns det onödigt att låta grytan koka 20min innan man lägger i potatisen så jag la i potatis och kikärter nästan direkt efter jag la i tomatkrossen.
En sak jag inte brukar ha hemma är färska kryddor, man har ju färsk koriander i denna och det gjorde den faktiskt mkt godare, man kände tydligt den goda koriandersmaken som man inte riktigt gör med de torra kryddorna. Så rekommenderar att ni även har färsk krydda i :)
(Sen kryddade jag bara liite med ingefära för den har en tendens att ge en liten besk smak)
Serverades med ris! Till efterrätt blir det glass av vaniljkesella och bär <3