Rustas tapeter

Jag har sett på flera andra bloggar att deras tapeter varit från Rusta. Tycker de verkar ha mycket fina där och till ett bra pris. En rulle på 10x0.53m kostar 169kr. Så det blir väl inte så mycket om man ska tapetsera en vägg.
Hade velat ha denna trä tapeten i sovrummet. Nu har vi ju new england stil därinne och hade varit supersnyggt bakom sängen. Men först vill jag köpa en fototapet i köket, kommer köpa en stenvägg. Vet dock inte alls vad den tapeten kostar så måste kolla upp det.
 
Men på mellandagarna kommer iaf jag och sambon köpa en ny tv, en vit helst. Och ett väggstativ så vi kan vinkla tvn snett. Sen har ju IKEA ett billigt och litet hörnbord. Sen i andra hörnan vill jag ha en palmväxt och en spotlight underifrån, en soffa från chilli och vi behöver även en klösbräda till katterna. Om jag haft pengarna hade jag åkt och köpt allt imån :P Men man får ta lite i taget.
Jag har ju anmält dagar tom 21 april nästa år, men tänkte att jag skulle ta ut 7 hela dagar i veckan i kanske 2 månader, det gör hela 4-5000kr mer i månaden som vi kan spara undan till sommaren :) Eftersom jag kommer börja jobba i augusti så kommer jag ändå ha dagar över och jag känner inte det är så viktigt att ha massa mammadagar över. Eftersom jag kommer säkerligen jobba deltid ett tag så kommer jag kunna va hemma mkt ändå, när han är sjuk har jag ju rätt att va sjukskriven, vet inte hur mycket skillnad det gör i pengar om man vabbar eller är vanligt sjukskriven men så mycket blir det inte och eftersom jag ändå inte jobbar heltid kan jag isf planera in mina jobbdagar andra dagar när han blir frisk. Men 5000kr extra kommer göra mycket :) Kommer kunna spara en massa! Vi lägger de mesta pengarna på vårt bilkonto, det är den som drar mest pengar! Måste ha pengar när det blir dags för service, måste köpa nya sommardäck nästa år, betala av mer av lånet, om den går sönder osv. Bil är verkligen dyrt! Men änsålänge har det inte hänt nåt med den :) 
 
 
 
Bilden är från www.linafoto.blogg.se
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0