Sommar-vinter

Sommarbilder och vinterbilder. Tycker ändå inte benen är så mkt smalare i profil men de är iaf mkt fastare. Har fått rätt stora lårmuskler, egentligen hade jag hellre velat ha långa smala muskler så benen blir smalare i profil. Fast jag har inte kört ovansida lår så mkt. Iaf inte på senaste tiden. Kanske får köra lättare vikter? 
En sak jag tycker är tråkigt är just att köra med lätta vikter och många reps, jag blir uttråkad då. Det känns inte utmanade och känns inte som man tar i. Utan man blir bara trött i musklerna av fel anledning. Men det beror vad man menar med lätta vikter. Om jag klarar 15-20rep antar jag det är lätt för mig trots att det ändå är tungt. Tex i benpress kan jag göra 100kg x10-15rep och känns inte som jag vill göra fler rep då det inte känns utmanade. Sen kan jag ju köra ännu tyngre med bara 6 rep, så vill nog inte köra lättare vikter i nån övning.
Det roligaste med just styrketräning tycker jag är att se hur starkare man blir, när man kan öka vikterna, man klarar mer. Man känner sig lite som superman ;) Samtidigt vill jag bli smalare, inte större. Hade glömt hur smal midja jag hade innan, men då hade jag inte mkt muskler. Så tänkte om den ändå blir lite bredare när man tränar magen hårt? Eller tajtas den mest till? 
 
 
 
Förra sommaren




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0