Sover hela nätterna

Det verkar faktiskt som Vincent alltid kommer sova hela nätterna nu! Eller kanske inte alltid men han behöver inte äta på nätterna iaf. Sen är det rätt konstigt han vaknar exakt klockan 8 nästan varje morgon. Vaknar tills han prat och tittar på mobilen, och den är alltid 8 :P 
Kan va därför han börjat äta mycket mer på dagen för han sover hela nätterna? Vi brukar ju bara ge han 120ml och sen mer om han vill ha, men han blir sällan mätt på det, isf äter han om 1.5 timme igen. Så vi får börja ge han mer mat vid varje måltid. Sen ska vi ju börja med riktig mat snart, men tycker det är lite klurigt fortfarande. Ska jag koka grönskaker, potatis och sånt och ersätta en hel måltid eller måste jag börja långsamt där med? Med gröten fick han ju lite i början men kanske dags att ersätta en hel måltid med gröt först och sen börja ge han riktig mat också. 
Det faller väl på plats allt detdär. Man är mest orolig att han inte kommer få i sig allt han behöver när man gör egen mat. Men vet iaf att det är bäst att krydda med örter, typ persilja, dill, koriander osv då det är mycket salt i vanliga kryddor. Sen bör de inte äta honung, spenat eller andra bladgrönsaker, rödbetor och sen va det väl mer saker jag inte kommer på just nu.
 
 
Haha uttråkad?
 


Kommentarer
Anonym

http://speiltvillingene.blogg.no/babymat.html

2013-12-16 @ 00:14:26


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0