Tjejkväll!

Jag har bara en nära vän som jag ringer och har kontakten med. Men sen finns det två andra som jag träffar kanske 1 gång per år. Då ses vi allihopa och planerar in en tjejdejt typ :P Det är för att den ena bor just nu i Norge och har varit ute och rest i många år nu så hon är inte i Växjö så ofta. Men trots det gått 1-2 år så känns det som det va igår man träffades. Det blir inte konstigt, stelt eller nåt för alla är sig lika. Så igår satt vi alla och bara pratade från 20.00-02.00 inatt och fikade och åt gott :) Är bara så trött idag för la mig inte förenns 3 inatt. 
 
Skjutsade hem min kompis som hälsar på i Växjö och vi pratade om att träna ihop idag. Väldigt kul om det blir av :) Kul att ge lite tips på övningar och leka lite pt hehe. Men hon va rätt onykter när vi planerade det, sa lixom hon kunde va här vid 9, men vid 10.00 sov hon fortfarande haha. Så får se hur det blir :) Annars blir det iaf rumpa, cardio och mage. Sen funderar jag om jag ska våga mig testa 12 kilo i bicepscurl imån, nu klarar jag ju 10 kilo 8x4set utan problem. För man behöver ju chocka musklerna ibland så kanske klarar 12kg 6x4set.  Sen har jag velat testa göra pullups men vill helst göra det i min ensamhet för har en stark känsla jag inte kommer orka en pullups heller haha!
 
Idag har vi även hämtat ut nytt proteinpulver. Trodde ju att 4 kilo skulle räcka superlänge men det är redan slut, har bara lite chokladsmak och det är inte det godaste i gröten hehe. Nu köpte vi 2kg jordgubb, 1kg vanilj och
1 kg blåbär :)
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0