Uppsvälld

Idag va jag och Vincent och träffade föräldrargruppen. Pratade om mat. Men efter halva tiden började han gnälla massa, va hungrig och trött (ingen bra kombo), så vi stack först av alla. Lite synd för hann inte prata med någon. Men vi hade iaf tänkt planera en glöggfika nu innan jul :) 
Jag va själv där idag, annars brukar Danny följa med, och det va smått jobbigt när han gallskrek och man skulle ta på han alla ytterkläder. Men såfort vi kom ut, alltså efter första steget, så slocknade han. Kunde han inte gjort de liite tidigare?:P 
En sak jag inte visste va att man egentligen inte behöver koka vattnet till ersättningen. Har alltid gjort det. Det står så på paketet för att va säker på att det inte är nån bakterie i pulvret, trodde det va vattnet som skulle bli helt rent. Men iaf så brukar vi aldrig lägga i pulvret i kokande vatten vilket som utan vi häller i vattnet i flaskorna o sen in i kylskåpet. Så då har det ju ändå inte gjort nån nytta :P Så nu slipper vi det, mkt bekvämare att ta från kranen. 
 
 
Tränade triceps, mage och nedre rygg idag. Skulle köra cardio med men va så uppsvälld och hade ont i magen så skippade cardion. Har iaf gått 40min pw idag :)
 




Kommentarer
Sara

Men ja tror att de fortfarande är viktigt att koka vattnet först för att ta bort bakterier.. Även om du ställer in det i kylen sen. Så har iaf jag fått de förklarat för mig, Att man inte Ska ta direkt från kranen...?

Svar: barnmorskan sa det va okey, även när de dricker vatten att de går ta direkt från kranen. förutom om man har egen brunn, då bör det kokas. Har läst på nätet det ska va okey så ni skippar vi kokningen :) Tror inte det är nån fara när det är kommunalt vatten
Malin

2013-12-02 @ 22:08:59


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0