Vela

När jag hittar når jag verkligen vill ha så brukar jag köpa det oavsett vad det kostar. Tänker att pengar kommer in hela tiden :P Hittade ju en matstol till Vincent på amazon jag verkligen gillade, men samtidigt kände jag att jag inte ville lägga 1500 på en matstol. Så har velat massa vilken jag skulle köpa. Men efter att ha läst massa recensioner på nätet så har ändå ikeas antilop fått väldigt bra betyg och är väldigt prisvärd. Kostade ca 200kr med frakt inkl bricka. Sen har vi ju en dyna till denna modellen. Inte den snyggaste stolen men är lätt att torka av och ta med sig. Om vi inte gillar den kan ju mina föräldrar eller Dannys mamma ha den :)
 
Eftersom stolen va så billig köpte jag även en hoppgunga från jollyroom. En i föräldrargruppen sa hon hade en sån och hennes dotter älskade hoppa i den, och Vincent älskar ju att stå.
Tänkte först köpa en sån jumperoo (ställning med massa leksaker man kan hoppa i), men den kostade över 1000kr och den går också bara ha tills han är 12kg (är snart 9kg), så kändes lite mycket pengar för den korta tiden.
 
Så jag här glad jag inte köpte det första bästa och för en gångs skull tog det billigare alternativet :)
 
 
Köpte även till en bricka
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0