Beställt fototapet

Nu har jag beställt fototapet. Shit vad mycket paket jag väntar på nu.
Väntar på 4 leveranser från amazon med kläder, babygym och en foundation, spjälsängen, fototapet, babynest från tradera, kläderna från Ellos. Så 8 leveranser. Är som julafton :D Och allt ska komma nästa vecka.
 
Det vi har kvar att köpa tills Vincent kommer är ett spjälskydd, ,babyskydd, påslakanset, matta, våtservetter och torra servetter till skötbordet och tillbehör, blöjhink, blöjor, filtar, lite leksaker, amningskudde och såna kupor man har i bhn och säkert lite annat smått. Hoppas vi hittar det mesta på Ullared för en billig peng :) Men det enda dyra vi har kvar är babyskyddet. Kanske mina föräldrar kan sponsra oss :)
 
Tror rummet kommer bli jättefint. Nu är det målat och ser mycket öppnare och större ut.
Vi köpte denna taklampan på IKEA och en turkos golvlampa. Nu gäller det bara att hitta resten i den tonen. Inte fint att blanda blått och turkost.

 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Johanna

Åhh va härligt med paket :D Lycka rena julafton hemma hos er.. Duu jag har tänkt köpa spjälsängen på amazon, dollarn e ju bara kanon låg just nu och det är så billigt. Men hur tror du med att beställa så stora varor därifrån?

2013-02-11 @ 09:32:10
URL: http://withlovin.blogg.se
Belovely

Johanna: ja det blir en extra julafton :) eller julafton för Vincent :)

Allt från amazon skickas inte till sverige och kan va väldigt dyr frakt ibland. Så lägg den i varurkorgen så ser du vad allt kostar och om det skickas till din adress.
Hittade en jättebillig resväska förra året men frakten gick på ca 4-500kr.

2013-02-11 @ 10:17:05
URL: http://belovely.blogg.se
Jojo

Johanna: Tänk på att du även kan behöva betala tullkostnad när du beställer från Usa. Så det kan tyvärr blir väldigt dyrt...

Malin: Så roligt att vänta på en massa nya saker! Är så hima spännande när man får hem ett paket och ska öppna det! Förresten, vad är ett babyskydd för nåt? :)

2013-02-12 @ 15:43:07
Belovely

Joho: hej:)
Amazon.co.k är i europa så det blir ingen tull. Kan verkligen rekommendera den sidan, väntar nog på 7-8 paket därifrån o allt är oftast mkt billigare :)


Ett babyskydd är den första bilvarnstolen man har :) så man kan säga bilbarnsstol med. Kram

2013-02-12 @ 18:04:04
URL: http://www.belovely.blogg.se
Maria

Åh vad kul med massa nytt! :) Vi blandade blått och turkost i förra lägenheten i Melvins rum, såg inte alls dumt ut, tvärtom! Men hans rum var en riktig färgklick också, vilket vi fick mycket beröm för. Hade även väldigt klar grön också, kort och gott, ett färgglatt barnrum! :) Nu i huset har vi däremot tagit mindre färg då vi tänkt att han ska kunna ha tapeter osv längre i åldern. Men såå kul sånt där! :D

Svar: okey, ta kanske det inte gör nåt om man råkar köpa en annan blå ton :)ja det är väldigt kul och inreda! Speciellt ett barnrum då man aldrig gjort det innan :)
Malin

2013-02-13 @ 13:22:50
URL: http://malijamaloo.soclog.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0