Diorskin forever

Igår va jag och köpte en foundation på kicks. Har fått tillbaka pengarna från amazon då den försvann på vägen. Men hade varit bra om den dök upp ändå så får jag den gratis :)
 
Fick hem en rabattkod på 20% så det va perfekt då jag ändå skulle köpa en foundation, så blev drygt 100kr i rabatt.
Har bara testat den en gång när jag fick hem ett test, men fick så lite så fick inte riktigt det resultat jag är ute efter. Men den känns väldigt krämig och dryg om man jämför med Loréals true match som jag spontanköpte, den är som vatten nästan och täcker nästan inget. Ska testa diors på onsdag och hoppas den känns bra :)
 
 
Här är bodybutter, night balm och ögonkrämen jag köpte, fick också en nattkräm på Olay jag ska testa.
Smörjer främst magen, höfterna och brösten med hudrämen för den räcker verkligen inte långt om man ska smörja hela kroppen nån gång i veckan. Har redan använt ca en femtedel. Lite tråkigt för vill helst inte lägga hur mkt pengar som helst på en hudkräm.
 


Kommentarer
karolina

Hej! Jag kan tipsa om att köpa bio oil som finns på apoteket. Den hjälper mot bristningar. Smorde min gravida mage med den jämt. Smorde öven med mandelolja som också finns att köpa på apoteket. Biooilen är rätt dyr o liten frp, men den finns att köpa i stor flaska mkt billigare på ebay.co.uk. jah fick bristningar på brösten o har fortsatt smörja med den efter graviditeten och det har blicit mycket mindre synliga nu :v

2013-02-24 @ 20:33:28
URL: http://karolinalyngmark.blogg.se
Belovely

Karolina: hejsan!
Har läst lite om bio oil. Kanske testar det när min bodybutter är slut. Men är osäker på om ingridienserna är bra i bio oil. Det verkar inte va lika naturligt som 100% pure. Men om de bleker bristningarna är det ett plus. Har fått en hel del på brösten :S

2013-02-24 @ 21:35:18
URL: http://www.belovely.blogg.se
Malin

Om det är för att motverka bristningar så är vetegroddsoljan super. En flaska på 500 ml kostar 299 kr på bodeystore och räcker länge =)

2013-02-24 @ 22:19:56


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0