Drömmer

Drömmer mig bort till värmen. Jag håller tummarna att vi får en riktigt fin sommar i år. Tycker den har varit dålig de senaste två åren. Speciellt när man bor i Växjö. Här samlar sig molnen och stannar medans på Öland blåser de bort direkt. Min sambo kommer nog va hemma i 3 månader, juni-augusti och då kan vi åka till mina föräldrars sommarstuga på Öland :) är verkligen perfekt att få en sommarbebis så sambon kan ta ut semestern när bebisen kommer, han tar nog bara ut de 10 dagar som han måste ta ut. Sen semester och komptimmar. Jag kommer nog ta det mesta av hans dagar då han har ett jobb. Får se om jag tar ut 5 eller 7 dagar i veckan. Beror på hur mycket jag kommer få. Men vill va hemma så länge som möjligt sålänge vi har råd.





Kommentarer
fanny

Hej Malin! Jag och sambon planerar skaffa barn , men precis som du vill jag veta vad man får ut i föräldrarpeng då jag jobbar olika jobb deltid. Då undrar jag hur mycket tror du att man klarar sig på vad tror du att du kommer få ut? Har du gjort en preliminär beräkning på deras sida det är rätt sjuk vad lite man får ut . Vill så gärna ha barn men oroar mig över vad man får ut. Kul att se hur du växer om magen : ha det fint !

2013-02-10 @ 23:04:33
Belovely

Fanny: hej!
Kul ni vill skaffa barn :) pengarna oroade mig mest också. Va därför jag drog ut på det. Men insåg att man klarar sig på ett eller annat sätt så orkade inte vänta mer.
Jag har ingen aning om var jag kommer få ut. Det beror helt på vilket jobb de utgår ifrån. Min mamma har pratat med 3 olika från fsk o alla sa att de kommer räkna på mitt heltidsjobb 2011. Men är ändå osäker om de stämmer då man läser annat på nätet. Har haft deltidsjobb sen januari 2012 på ca 50%. Har för mig den minsta ersättningen gav 3500 eller nåt. Så jag borde iaf få mer än de då jag jobbat.
Men hoppas de utgår från heltidsjobbet, då lär jag få någorlunda bra. Men ring och kolla om du jan få skicka in arvetsgivarintyg och det som behövs o se om de kan räkna på det redan nu.
Annars så måste man ha ett moderskapsintyg o de får man inte förränns vecka 20-25 nångång.

2013-02-10 @ 23:58:04
URL: http://belovely.blogg.se
Fanny

Tack för ditt svar :) jag gjorde en beräkning på deras hemsida med års inkomst men eftersom jag har olika jobb så är det svårt ochveta hur dem räknar . 3500är ju sjukt lite. Vill börja plugga senare men känner att tills jag är färdig är jag red vid 30 års ålder och innan dess vill jag helst ha barn så det är nog dags nu eftersom jag är 26 . Spännande hur er son kommer sen ut glöm inte blogga så man kan följa din resa :)

Svar: ja det blir mkt krångligare när man har haft flera jobb eller har deltidsjobb. jag tjänar olika varje månad så man måste räkna nåt genomsnitt så man får fram årskostnaden, eller räknar man ihop alla månaderna, står lite oliak överallt. jag hoppas bara de inte räknar på detta året då jag jobbar ca 3-6 timmar i veckan :S

jag kommer fortsätta blogga länge till :) men kanske blir mindre när vi har bebis, får se då :)
Malin

2013-02-11 @ 22:26:26
Amanda

Gud vilken fin bikini, var kommer den ifrån?

2013-02-12 @ 16:08:30
URL: http://vanbjuren.blogg.se
Belovely

Amanda: den är från www.katsumi.se
De har scrunchbuttbikinis. De köper in från www.chynnadolls.com, där finns det väldigt må ga o välja på.

Är denna jag har: http://www.katsumi.se/plain-salmon-scrunch-p-1336.html

2013-02-12 @ 18:07:44
URL: http://www.belovely.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0