Findus

Gud vad rädd jag blev igårkväll när jag tittade på tv. Klockan va tolv på natten och så hör jag ett jättehögt ljud intill väggen utanför huset, som nåt rasade, sen typ ett knackljud vid fönstrerna i köket. Vågade inte röra mig på ett bra tag haha. Sambon sov och orkade inte titta vad det va. Tycker inte han är en så bra beskyddare.. Jag skulle verkligen bli vettskrämd och få panik om jag såg en människa utanför vårt hus.

Sen hörde sambon ett mjauande och katten hade klättrat upp på garagetaket igen. Han kommer ju inte ner då så han väntar utanför vårt fönster i sovrummet på andra våningen. Så vi får öppna fönstret så han kan hoppa in. Haha fattar inte vad han gör där uppe och hur han kommer upp. Finns inga träd eller annat att klättra på?


Bilden är från i somras.



Kommentarer
Mrs V

Haha ja låter som en bra beskyddare det.. för trött.. tänk så hade det varit något ;P

Min kille är helt tvärtom. Han blir aggressiv innan han ens vet och jag gillar inte han flyger upp så.
Han höll på smälla till mig en gång.. jag skulle till jobb men hade glömt mobilen så jag snabbt vände, drog upp dörren och va snabb in... han kom i full fart med knutnäve.. höll fan på smälla till mig.

Han bara "fan gööör du.. jag trodde någon annan bara klampade rätt in, höll fan på slå ner dig nu ju"

Ja förlååååt mig för jag glömde mobilen!! Tagga ner fan :P

Inte bra det iheller kan jag känna :P

2013-02-25 @ 14:58:54
URL: http://boobluscious.blogg.se
Belovely

Haha! Ne det ska nog va lagom:) men hoppas han inte tänker det värsta nästa gång :)

men min sambo blev bara arg för jag inte vågade gå upp och titta om det va katten som ville in. Men om man är livrädd där pulsen går i varv för man tror nån är utanför huset tänker jag inte sticka fram huvudet vid fönstret :)
Tror min sambo är lika feg som jag, får hoppas det aldrig händer nåt eller att vi får inbrott för då är vi körda haha.

2013-02-25 @ 15:05:09
URL: http://belovely.blogg.se
Mrs V

Hahah det är han säkert... därför han la det på dig att du skulle kolla ;)

Jag är likadan, med rädd... och när jag blir rädd.. asså jag blir bara likstel.. rör inte en fena.

Min kille slrämde mig en gång, va helt mörkt ute jag satt vid datorn och så började det banka i sovrumsfönsterna, som är mot baksidan av vårt hus.. min logik sa det va han som spelade spratt.

Men jag blev så rädd att jag blev stel som en pine i soffan och soffan är på framsidan och vi har helfönster på framsidan och man ser hela vardagrummet och han gick fram där och såg hur stelt jag satt...tyckte det va skitkul
Mitt hjärta pumpade som fan.. men kunde inte röra en fena.. hahah.


Så jag är nog inte gjort för att hantera inbrottstjuvar iaf :P

2013-02-25 @ 15:22:33
URL: http://boobluscious.blogg.se
Belovely

Haha det va inte så shysst! Hade blivit väldigt arg om min sambo gör så. Tex om jag dammsuger o är hemma själv o han kommer hem får han inte visa sig för mig, för då kan jag bli vettskrämd om jag ser nån jag inte är beredd på, samma sak om jag duschar.

Vi har med stora fönstrer i vardagsrummet så man ser ut över hela tomten typ, därför vågar man inte röra sig om nån iaktar en.

2013-02-25 @ 15:37:59
URL: http://belovely.blogg.se
Johanna

Haha När jag blir sådär rädd så ber min sambo mig o sluta hålla på, han säger jag skrämmer upp honom oxå :P så min är precis som din :P lika rädd som jag. haha fast han försöker han reser sig faktiskt upp efter lite tvekan o kollar efter :P Men tror vi hade varit körda om det hade varit någon sanning i min rädsla. Men jag älskar honom för att han försöker ;)

2013-02-25 @ 16:48:26
URL: http://withlovin.blogg.se
Belovely

Johanna: haha din försöker iaf :P om det är en spindel i huset våga ingen röra den, bara för de såg jag massa bebisspindlar vid toan. De har börjat förröka sig haha.
Får hoppas inget allvarligt händer iaf :)

2013-02-25 @ 17:37:47
URL: http://www.belovely.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0