Kia Sportage

Vi är väldigt inne på att köpa en honda cr-v sen men har kikat lite på kia med. Har inte hört så mkt om det märket om det är dåligt/ bra.
Men den är billigare än hondan och tycker nog den är snyggare än hondan.
Man kan få en 2012 i nästan nyskick för 162000 medans en honda 2008-2009 kostar samma med mer mil körda. Va billigare förbrukning och skatt på kian med.

Så tänkte bara se om nån har/haft en kia eller tom kia sportage?:) Och hur rymlig är den?

Vi kan ju alltid provköra en också.

Gillar denna vita som finns på blocket. Hade helst velat ha en vit bil :)



Kommentarer
Marie

Vi köpte en sån dec 2011 och Liam är född augusti 2010, så jättenöjda med den bilen att det finns inte. Den är rymlig, vi får lätt in både en stor barnvagn och storhandel i bagageutrymmet. Vi köpte hos Kindwalls helt ny, 220 000 tror jag vi la för den. Den är superlätt att köra, skön, snygg och låter inte mycket :). Vi har nån Isofix bilbarnstol och den är också riktigt bra, kan tipsa om den på en gån, genom if har vi den. Rekommenderar starkt Kia Sportage, säker bra familjebil :)!!

2013-02-25 @ 05:33:27
Belovely

Marie: hej!
Kul ni är nöjda med den :) vi får testköra den o se om den känns bättre än hondan, man får ju lite mer för pengarna på kian.

Vet du vad eran bilbarnsstol heter? Vilket märke. Jag tycker de är svårt o veta vilken bilbarnsstol man ska ha :) men bra om bilen har usofixfästen, får se om vi hittar en med det :)

2013-02-25 @ 08:42:14
URL: http://www.belovely.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0