Melanotan

Jag testade ta melanotan sommaren 2011. Det funkar verkligen då jag blev väldigt brun den sommaren, trots det va en halvtaskig sommar. Men slutade efter några månader då jag fick väldigt många fler leverfläckar och de jag hade blev väldigt mörka. Även om katten rev mig blev det ett brunt ärr som va kvar i kanske ett år efter. Sen vet man ju inte hur det påverkar längre fram. Men hoppas de kan komma fram med nåt som är helt säkert och inte påverkar leverfläckarna eller ärr. Då hade man inte behövt va i solen så mkt. Jag måste sola väldigt mkt för att få färg.

Så ni som funderar på att testa melanotan, ha i beräkningen att man kan få väldigt mkt leverfläckar och de kan bli nästintill svarta. I ansiktet va inte så kul o bli helt prickig :/ Känns som jag lättare får leverfläckar efter jag tog melanotan, har fått rätt mkt senaste tiden. Men det kan också bero på annat.
 
 
Här är en väldigt osmickande bild från den sommaren som jag aldrig lagt upp innan. Men alla leverfläckar bleknade när jag slutade så nu ser jag inte så prickig ut.. men har en hel del leverfläckar däremot.
 
 
 
 
 


Kommentarer
Lina

Vart beställer man detta?
Har läst på internet men de mesta står på engelska så förstår inte så mkt :/

2013-02-26 @ 17:14:31
Belovely

Lina: jag minns inte riktigt vad sidan hette. Eftersom det är olagligt att sälja melanotan i sverige, vet inte om det fortfarande är det, så finns det inte nån hemsida i sverige som säljer det.
Jag hade en mailadress där man beställde och sen förde över pengar till personens konto. Men minns inte adressen.

Jag läste mkt i denna tråden innan jag beställde, står även hur man doserar o var folk beställer.


https://www.flashback.org/t903738

2013-02-26 @ 18:13:17
URL: http://www.belovely.blogg.se
Anonym

hej,blev du av med fläckarna efter? när du inte använde det?svara i min blogg snälla:)

2013-09-23 @ 18:32:35
URL: http://psychedelique.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0