Portionspannacotta
8-10 Digestivekex
30g Rumsvarmt smör
100g Vit choklad
200g Philadelphiaost
80g Kesella
1 msk Vaniljsocker
Valfria bär t.ex. jordgubbar, blåbär, hallon
Gör så här
Mixa samman kex och smör. Tryck ut massan i 4 glas eller formar.
Bryt chokladen i bitar och smält den i micro eller över vattenbad. Vispa ihop philadelphiaost, kesella och vaniljsocker. Vispa i den smälta chokladen.
Fördela fyllningen i glasen och varva med bär. Ställ svalt till servering. Toppa avslutningsvis med lite mer krossade kex och bär!
ÅHHHH fan va najs, gillar när det är lätt. Denna ska jag bjuda sambon på minsann ;)
Johanna: det tycker jag du ska göra :))
Mmm den verkade god :)
Ser jättegott ut! Det ska jag prova nån gång. Kkan tänka mig att det passar bra som dessert på sommaren när det är varmt :)