RUL

Idag var vi på vårt efterlängtade ultraljud! :) Vi fick tyvärr inte filma men det spelar ingen roll, fick 5 bilder med oss hem istället :) Men det viktigaste är att bebisen mådde bra och allt såg bra ut. Barnmorskan sa det inte kunde sett bättre ut så det va skönt att höra, allt va som det skulle.
Sen passade jag på att fråga om hon kan se könet och att vi va väldigt nyfikna. Så när hon närmade sig benen såg hon en snopp och en pung direkt :) Hon behövde inte ens leta. Så skönt att han ville blotta sig idag!
Vår lille Vincent! Jag frågade hur säkert det är och hon sa att när man får reda på könet på RUL så brukar de sällan bli fel. Däremot om man kommer till en ovan så kan det bli fel, men det är aldrig 100% sa hon och det är vi medvetna om. Men sannorlikheten är att vi ska få en son <3
 
Så efteråt gick jag och sambon på stan och shoppade lite kläder. Blir mycket mer personligt när vi vet att det är en pojke. Det blir inte bara bebiskläder till en bebis utan till vår son.
 
Vi fick samma barnmorska som vid förra ultraljudet så va lite orolig om hon skulle va tjurig eller nåt. Hon va inte det förra gången men hon pratade inte så mkt. Denna gången va hon jätteglad och pratade mycket om vad hon mätte osv, fick reda på efteråt att hon ska få sitt första barnbarn :) Så vi hade tur, vet att vissa fått riktiga surtanter och inte ens vill titta efter könet. 
 
Nu känns allt mer verkligt, nu kan vi kalla bebisen Vincent som vi vill döpa han till och börja inreda rummet!! På söndag åker vi till IKEA! :)
 
 
 
Den första bilden är vid 12 veckor och den andra idag.
Man såg dragen mer på första bilden, men det beror kanske på fostervattnet osv, eller att barnmorskan inte fick till nån bra profilbild.
 
 
Pikén är storlek 62 och byxorna 56
 
Storlek 56. Självklart ville sambon köpa en fotboll! Han älskar fotboll och har en känsla att Vincent med kommer göra det :)
 
Storlek 50
 


Kommentarer
J

Grattis till lyckat rul! Själv fick vi vår son den 21 januari. En liten Vilmer <3

2013-02-01 @ 17:16:32
Belovely

J: tack! Och grattis till bebisen!
Vilmer va ett fint namn! Inte så vanligt heller. Men jag kan inte säga R så jag undviker namn me R i :)

2013-02-01 @ 18:40:45
URL: http://www.belovely.blogg.se
Lina

Grattis till pojken! Inte för att skrämmas eller så men min kompis fick veta på sitt UL att hennes bebis var en pojke till 100%, barnmorskan pekade till och med på paketet för det syntes så tydligt. Den låg liksom och sära på benen. Hon blev väldigt chockad efter förlossningen när det var en liten tjej som kom ut.. Men nu är allt bra :)

2013-02-01 @ 20:06:05
Belovely

Lina: förstår hon blev chockad :) det är lite tråkigy de inte kan va 100% säkert så man kan shoppa tryggt sen.vi kommer inreda rummet i stadstema men det går göra lite tjejigt efteråt i värsta fall. Värre om man gjort allt i rosa o köpt klänningar :)

2013-02-01 @ 20:56:33
Madde

Åh vad roligt, stort jätte grattis till er och lycka till! Det är så mysigt och följa din graviditet här:)

2013-02-01 @ 21:47:17
Lina

Ja det är inte hela världen, när min mamma väntade mig var hon helt säker att jag var en pojke. Hon var så säker att hon köpte massa blåa pojkkläder och kallade mig Linus ;) haha blev dock en liten Lina som fick se ut som en liten pojke första tiden! Blå är min favoritfärg så gör inget att ja har blåa kläder på alla bebisbilder haha! :D

2013-02-02 @ 13:43:57
Belovely

Lina: haha man kan faktiskt ha blått till tjejer me :) däremot klänningar på pojkar går gränsen för mig :)
Men kommer köpa mkt gult, grönt o lila då de känns somrigt o de kan båda könen ha :)

2013-02-02 @ 13:58:08
Belovely

Madde: tack så mkt!:) kul du gillar att följa mig :)

2013-02-02 @ 13:58:35


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0